Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj panie, które udzieliłby kilka lekcji korepetycji 27-latkowi? Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory byłem w związkach, w których mało współżyłem z partnerkami. Przez ten brak doświadczenia stałem się nieśmiały i chciałbym w końcu to zmienić.

Gość gość
Teoretycznie wszystko wiem:) Robiłem to kilkanaście razy ale to i tak zdecydowanie za mało aby czuć się pewny w danej chwili. Tak się zastanawiam czy istnieje szansa aby znaleźć tutaj taką miłą Panią, z którą mógłbym to zrobić, a ona szczerze powiedziałaby co robię źle. Podpowiedziałaby np w trakcie co zmienić jak się zachować aby było dobrze Oczywiście liczę się z tym, że takie lekcję mogą kosztować

Gość gość
Jeżeli nie jesteś ciemnookim wyleniałym brunetem (bez zakoli), masz ładne dłonie i niepoobgryzane paznokcie, masz około 185cm wzrostu, do tego wyższe wykształcenie to daj znać.

Gość gość
Cholera jasna miało być - jeżeli jesteś ciemnookim brunetem -

Gość gość
masz tu kilka akapitów z fizjologii seksu i żadna korepetytorka nie będzie Ci potrzebna: Dygresja: czas osiągania orgazmu przez kobietę jest aż 5x dłuższy. Wskazówka: racjonalne odżywianie i czynny odpoczynek są sprzymierzeńcami udanego seksu, seksu nie tylko w wieku prokreacyjnym złe odżywianie, brak odpoczynku, stres - niweczą seks. Nawet ostatni wynalazek, WIAGRA, nie skutkuje, co najwyżej może przyczynić się do zawału, wylewu albo priapizmu (długotrwały, bolesny wzwód członka). Wskazówka: mężczyzna musi prowadzić tak długo grę miłosną (pieszczoty manualne, oralne, werbalne), samemu świadomie wstrzymując się przed wytryskiem nasienia, by kobieta pierwsza osiągnęła orgazm. Po przeżyciu orgazmu przez kobietę, mężczyzna bez problemów może doprowadzić siebie do orgazmu. Podczas pieszczot manualnych stosować krem nawilżający oraz przestrzegać higieny (czyste ręce, paznokcie i opuszki palców bez zadziorów). Dążenie do wspólnego orgazmu nie jest konieczne choć możliwe. Większy komfort psychiczny, większą koncentrację bodźców, zatem i siłę orgazmu uzyskuje się przy szczytowaniu każde w innym czasie (pierwsza kobieta następnie mężczyzna). Duży komfort psychiczny daje pewność antykoncepcji. Podczas pieszczot manualnych ważna jest znajomość miejsc erogennych. Miejscami tymi są: usta, uszy, boczne części klatki piersiowej, sutki, wewnętrzne części ud a najbardziej wrażliwe to łechtaczka i żołądź. Łechtaczka mieści się między wargami sromowymi w górnej części ich spojenia, jest elementem żeńskiego narządu płciowego, odpowiednikiem prącia. Żołądź jest końcową częścią męskiego narządu płciowego. Głównie za pośrednictwem łechtaczki i żołądzi uzyskiwany jest orgazm. Nie bez znaczenia jest pozytywne nastawienie psychiczne, zwłaszcza u kobiety co warunkuje udany seks a nawet kilka po sobie następujących orgazmów. :

Gość gość
kup se lalkę sterowaną komputerem i na niej potrenuj, kosztuje tylko 6,5 tys$. Po roku wydatek się zamortyzuje, przy lekcjach 3 x tyg. a 200zł/h

Gość gość
Nie chodziło mi o to, żeby znaleźć jakąś naiwną kobietą, którą mógłbym sobie ,,puknąć" Na prawdę chciałbym spotkać się z taką osobą, która udzieliłaby kilku niezbędnych wskazówek, ale masz rację Bożenko tutaj raczej takiej nie znajdę

Gość bozenka z walbrzycha  .
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość bozenka z walbrzycha  .
najtaniej Cię wyniesie walenie konia, ale używaj lubrykanta KY, bo zatrzesz śluzówkę i nabawisz się nadżerki. Radzę jednak lalkę lub sztuczną c*pkę. wpisz w Googlarkę "sztuczna pochwa" a otrzymasz linki do seksszopów

Gość do 27-latka
chłopie, Ty czytać jeszcze nie potrafisz a za seks się chcesz brać?! Parę postów wstecz masz napisane "jak krowie na rowie", Zastosuj i d**y nie zawracaj, bo pomyślę żeś fajtłapa, którą kobiety omijają z daleka. Bożenka dobrze wyczuła, pisząc, że w c***a nie da się zrobić.

Gość gość
Macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie chodziło mi o zaspokojenie potrzeby fizjologicznej tylko na poznanie miłej pani, która chciałaby pomóc, a może przy tym połączyć miłe z pożytecznym:)

Gość gość
Nie jestem fajtłapą. Spotykałem się z dziewczynami, które nie chciały robić tego przed ślubem. Ja to szanowałem i nie naciskałem. Teraz po zakończeniu tych związków nie czuję się pewnie przy takich kontaktach dlatego pomyślałem, że fajnie byłoby kogoś poznać kto by mi w tym pomógł. Pytanie nieaktualne Dobranoc

Gość pani z przedszkola
cyt. 27-latka: Macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie chodziło mi o zaspokojenie potrzeby fizjologicznej tylko na poznanie miłej pani, która chciałaby pomóc, a może przy tym połączyć miłe z pożytecznym Komentarz: opóźniony w rozwoju 27-letni chłopczyku, zapisz się do mnie do przedszkola, a pogłaszczę cię po główce opowiem jak to fajnie będzie jak się nauczysz bzykać, będzie super miło i pożytecznie. Nara

Gość pani z przedszkola
skoro poszedłeś spać, to jutro poczytaj: wal chłopie do psychiatry, bo coś masz z głową, no i do urologa, bo pewnie Ci nie staje z powodu gruczolaka w sterczu.

korepetycja polski wrocław Witam) W moim wypadku mi bardzo pomógł ta web strona http://preply.com/pl/wroclaw/korepetycje-z-polskiego Duży wybór korepetycji z języka polskiego w Wrocławiu . Prawdziwe opinie oraz wyrównane ceny. Szukałam fachowców , które nie tylko znają że robią, ale i mają konieczne jakości, z doświadczeniem pracy i z ogromnym bagażem wiedz i umiejętności. Jeśli Państwu trzeba korepetytora z języka polskiego, "native speaker" nośnik mowy doradzam tę stronę internetową. Tam prawdziwi fachowcy, bardzo odpowiedzialny podchodzą do swojej pracy nie tylko z dorosłymi ale i z dziećmi. I całkiem możliwy do przyjęcia koszt. tak że spróbujcie)) język polski bardzo łatwo mi poszedł po Skype zajęciach ) nauka na Skype jest bardzo efektywna ! Doradzam)