Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aishaaaaaa

Wierzycie w wampiry energetyczne?

Polecane posty

Gość aishaaaaaa

Od pewnego czasu mam stały kontakt z pewną ,,koleżanką", z którą obecnie kończę studia.. Mimo , że mam własne problemy i się jej nie zwierzam aż nadto, to ona non stop pisze mi o swoich narpwadę błahych problemikach. I cały czas pisze mi na facebooku , dzwoni, opowiada w kółko o jednym niby problemie, nie chce tu przytaczać dokładnych jej wypowiedzi. Czuję , że ta osoba mnie przytłacza, kiedy dzwoni już mi niedobrze, czasem można z nią porozmawiać na różne tematy jenak czuję, że ona napawa się moją energią, Kiedyś zpaytałam jej dlaczego ona mi to wszystko opowiada tyle razy dziennie? i czy nie ma bliższych do takich spowiedzi to stwierdziła, że ją to oczyszcza.... to już mnie załamało.. co sądzicie dziweczyny?

Gość gość
być moze, ale to raczej nie wampir energetyczny, wampir to taka osoba która wypija Twoją energię wówczas kiedy Ty np.cieszysz sie czymś,albo wiecznie cie dołuje i niszczy psychicznie ,awantury, rózne kłótnie , sprzeczki .Wydaje mi sie że chce sei wygadać.. a nie żywi sie Twoja energią w taki sposób

Gość aishaaaaaa
Z tym , że ja po takich rozmowach z nią czuję się fatalnie i psychicznie i czasem fizycznie . Boję się już z nią rozmawiać .. Koniec z tą znajomością, bo takie wyżalanie się też wykańcza, chociaż jestem osobą empatyczną, to nie wytrzymuje takich chorych akcji :)

Gość gość
to jesli tak jest usuń sie ,albo powiedz jej po raz kolejny , że nie chcesz słuchać bo masz swoje problemy które Cie przytłaczają.