Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem :(

Polecane posty

Gość gość

kochałam sie z chłopakiem w 2 dzien okresu :( spuścił sie we mnie boje sie ze mogę być w ciazy :( ale kurcze z drugiej strony nie jest łatwe zajście w ciąze :( spuścił sie we mnie dopiero 1 raz :(

Gość gość
W ciaze zachodzi się dopiero przy siódmym spuszczeniu. Nie chcesz mieć dziecka dzieciaku to się zabezpieczaj, a najlepiej zostaw seks dorosłym.

Gość gość
jesteś tego pewna/ny?

Gość werkaakaa
Haha to autorka zapytała o tą pewność?zaraz padne

Gość gość
2 dzień okresu to dni niepłodne. Jeśli rozpoczeliście współżycie proponuję poznać choć w stopniu podstawowym swoje ciało. Chodzi mi o wyznaczanie faz cyklu. Będziesz wiedzieć w które dni prawdopodobieństwo zapłodnienia jest największe. Obstawiam, że jesteś bardzo młoda, więc sama możesz mieć problem z interpretacją objawów, ale możesz sobie kupić coś takiego, powinno pomóc: http://www.naturalna-plodnosc.pl/antykoncepcja-bez-hormonow/var/15,119,1,afrodyta-tester-owulacyjny-test-owulacyjny-ze-sliny

Gość gość
kochacie się podczas okresu ? to obrzydliwe :( jestem 5 lat po ślubie, przed ślubem byliśmy razem 7 lat i w życiu nie chciałam się kochać w trakcie okresu. Czasem się zdarza ale w 4 albo 5 dniu kiedy już prawie nic nie ma

Gość gość
seks w czasie miesiączki jest niebezpieczny dla zdrowia. Zarzucanie utlenionej już, z domieszką licznych bakterii krwi jest naprawdę nierozsądne i niebezpieczne.

Gość gość
2 dzień okresu to dni niepłodne??????? - co za bzdury, doucz się najpierw sama, a potem bierz się za doradzanie. Podczas okresu jak najbardziej możliwe jest zajście w ciążę.

Gość gość
Ja pierdziele... Ludzie poczytajcie w internecie albo w książce... w ciąże można zajść tylko i wyłącznie w owulacje oczywiście liczy się dwa dni przed i dwa dni po dlatego że nie wiadomo czy się owulacja nie przesuneła.

Gość gość
Pięć dni przed i dwa po, ale przede wszystkim niczego się nie liczy.

Gość gość
u nastolatki to sobie mozesz wrózyć owulację nawet z talii kart, albo z gwiazd taka sama pewność. Trudno to zajść w ciąże jak chcesz zajść, jak nie chcesz to o wpadkę łatwo. Po za tym nasienie też ma swoją żywotność nawet chyba do 7 dni, więc w czasie okresu jak najbardziej jest możliwe zapłodnienie. AUTORKO jak seks to gumka! Albo pigułka.