Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestemmartwaemocjonalnie

z telefonem w kiblu

Polecane posty

Mam 40 -tkę trochę w małżeństwie tez czasu. Powiedzcie mi czy jestem naiwna . Zaprzysięga się że nie ma nikogo i jest monogamista. Ale... fakt nr 1- od kilku lat przesiadywał z tel w kiblu godzinami - Samsung galaxy s II- internet - oczywiście . max czas 75 min siedem razy w ciągu jednej soboty, min cztery razy to norma. fakt nr 2 Nocne klikanie, gdy się budziłam, pośpiesznie zamykał strony , usuwał historię fakt nr 3. Zaczęłam sprawdzać i mieć podejrzenia, znalazłam ... jak wyczyścić tel. aby był jak nowy. To jaki był w stosunku do mnie ominę! To że nadal kocham ominę! To że nie mogę uwierzyć ominę! Nigdy tego nie robiłam ale zaczęłam szpiegować, wyciągnęłam startówkę która była dla sprawdzania innych tel.-podobno! włożyłam do tel i ktoś próbował się z nim kontaktować 8 razy z tel 602....... zadzwoniłam , odebrała kobieta, ale nic nie potrafiłam powiedzieć ani spytać, szkoda bo teraz kiedy dzwonie jest ciągle zajęty. Jest ważny do 02 -08 O kilku tygodni był inny, kiedy powiedziałam że go podejrzewam, taki jak kiedyś .... ale ja nie potrafię!!! Jestem strzępkiem nerwów , nie umiem myśleć logicznie , ROZBITA, ZDEPTANA! nasz kryzys nie trwa tydzień tylko lata i nie wytrzymuję !Potrzebuj pomocy chyba nawet specjalisty !

Gość gość
wynajmij adwokata, zdobądź dowody i puść dziada z torbami. Jak nie ma na tyle odwagi, żeby odejść, ale żeby łgać i oszukiwać to już tak to należy się z nim rozwieść z orzeczeniem o winie i alimentami. Koniec. Kropka

to nie takie proste wszystko jest jego

Każdy kto go zna mówi mi ze to uzależnienie od kompa , ale ja nie wierzę, mam jego stary tel. myślę ze wtedy to się zaczęło, wiem że odzyskanie kosztuje nie mam kasy. Uzależnił mnie od siebie . Nikt ze znajomych i rodziny mi nie pomoże bo On jest idealny , przy znajomych i rodzinie udaje cudownego męża!

Gość gość
W mojej poprzedniej pracy moja znajoma mimo tego że miała męża utrzymywała kontakty ze swoim byłym w dość intymnych stosunkach, podobno jest możliwość odzyskania danych z tel., tak zrobił mąż znajomej bo chcieli sprzedać poprzedni tel. i przy okazji dowiedział się o flircie żony .... sytuacja nie ciekawa . ale dowiedz się o spr . tel małżonka.

Gość jestememocjonalniemartwa
Przecież wiem że to koniec ale On nie odpuszcza idzie w zaparte musiałabym grac z kochanką ale...... właśnie

a jeśli dodam , ....że nigdy mnie nie zameldował a moja matka w urzędzie podała że nie przebywam czy to znaczy że jestem bezdomna...?

macie dośćć tego typu pisania ja też czytania wypije ze trzy browary , pójdę e spać ugotuję objada..... jutro będzie lepiej lub źle...

Nienawidzę wszystkich z Łomianek to od nich się zaczęło a przede wszystkim od ,,łysego'' k***y mega KROLA

Gość gość
nie zmienia nic z tego ze wszystko jego, jeśli nie podpisaliście intercyzy, to będzie podział majątku i otrzymasz tye ile wywalczysz.

Gość gość
myśle zże nic nie dostane o to zadbała jego mamusia i babunia

Gość gość
świadomość zdrady to koszmar gdyby chociaż był miły a nie taki s******l,tylko jak przez to przejść? chcę być jak dawniej a nie mam wyjścia ciągle będę niewolnicą chociaż na złość wiem że mogę przyprawić mu rogi ... to by mnie podbudowało

Gość gość
wiem że takich tematów macie po dziurki w nosie ale ja mam za sobą próbę samobójczą nie mam gdzie się podziać , a mój debil mąż twierdzi że kocha mieć w domu niewolnice, nie rozmawia tygodniami jest ,,,,,,nie wiem ale nie miły. Wiem że powinnam stanąć na nogi i być sobą ale to ja się p******ę i mam kochanków nie on nie mam siły

Gość gość
wiem macie to gdzieś nuda a jeśli napiszę e to ja byłam motorem sexy w naszym zżyciu i to ja robiłam mu loda rano prowokując aby nie mógł z inną a teraz ja jestem na lodzie

Gość gość
błagam piszcie coś bo ja myślę że całkiem zwariowałam.