Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapcie profilaktyczne

dawidki, danielki, profilki, dr fabio - kapcie profilaktyczne, kto uzywał?

Polecane posty

Ortopeda zalecił mojej córce (2,5) lekkie kapcie profilaktyczne po domu. Koślawi pięty, ale wada nie jest duża. Dawidki, danielki, aurelki, profilki...- firm jest jak psów, a mają to wspólne, że ceny z reguły wybijają oczy. Która z was miała do czynienia z tego typu bucikami? Możecie coś polecić?

Gość gość
mój w sierpniu kończy 3 lata. Ma profilaktyczne ale sandałki, a w domu zazwyczaj na boso chodzi.sandały koszt.80zł firmy WIK S.Ludwicka-Kurcwald, kupiłam w sklepie medycznym. Kapci tam będę szukać w sierpniu bo idzie do przedszkola.

polecasz? czy podeszwa jest elastyczna? Dużo z tych butków to takie ciężkie trepy. Lekarz zalecił lekkie, bo raz, że mają być po domu, a dwa, że jak pisałam wada nie jest duża.

może ktoś jeszcze...?

Gość htyehtyhe
Dawidki - to jakiś cud że ten szmelc ma jakieś certyfikaty. Są za sztywne, nie mają wzmocnionego zapiętka. Dr Fabio są jednymi z lepszych, tak oceniono je na rehabilitacji, gdzie chodziłam z dzieckiem ale też nie mają boków (czyli całego zapiętka) usztywnionego. Pozostałe - nie wiem. Trafiałam na różnych ortopedów, niektórzy odradzali specjalne buty. I fakt że bez takowych mojej córce w jej czwartym roku życia wreszcie stopa się prostuje (jazda na rowerze, zróżnicowany ruch).

Gość htyehtyhe
Oj, teraz sobie uświadomiłam że mogę mylić dwie marki, Dawid i Daniel. :(

Gość gość
nie wiem czy są dobre bo to jego pierwsze profilaktyczne. W sklepie podeszwa wydawała mi się sztywna ale na droższe nie było mnie stać. Teraz już ją "rozchodził"bo często na rowerku biegowym w nich jeździ. U nas w małym mieście w ogóle jest problem z takimi butami..

Gość Ewwka
Gdzie w internecie mogę tanio i szybko kupić buty Daniel? Tak aby doszły do 1 września?

Gość Zappa
Buty profilaktyczne kupuję na www.tomcio.pl . Szybko i tanio

Gość malaga255
Sprawdźcie sobie ofertę tego sklepu http://www.ministore.pl/buty-i-wkladki-profilaktyczne-k13 . Mają naprawdę świetne buciki dla dzieci. Nie tylko fajnie wyglądają, ale również są praktyczne. Plusem jest też to, że można do nich włożyć wkładki profilaktyczne czy ortopedyczne. Są solidne, a niewiele kosztują.