Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baddy

Obawy przed ciążą

Polecane posty

Gość Baddy

Witam. Ja i moja dziewczyna obawiamy się ciąży. Do owego stosunku nie doszło, uprawialiśmy petting. Od tamtego zdarzenia minęły 3 tygodnie. Dziewczyna ma mdłości. Całkiem możliwe że dziewczyna miała moje nasienie na palcach po czym włożyła je do pochwy. Dodam też że miała w tym czasie dni płodne. Doszło też do sytuacji w której ocieraliśmy się o siebie przez bieliznę. Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Proszę o odpowiedź

Gość gość
Możliwość jest zawsze i w razie obaw co do ciąży trzeba zrobić test!

Gość gość
hahaha i tak oto cofnełam się do czasów bravo :D

Gość Baddy
no ale tak na poważnie. jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy takiej sytuacji?

Gość gość
To nie matematyka żeby wyliczać prawdopodobieństwa. :O Zawsze jest jakieś. Tym bardziej że palce w spermie wylądowały w pochwie. TEST i wszystko będzie jasne!! TEST! Jest już wiarygodny więc do apteki.

Gość Baddy
testy mogą mylić ;/ nie ma 100% pewności że pokaże prawdziwy wynik

Gość gość
No to niech zrobi beta hcg z krwi tu jest bardzo dokładny wynik. :O

Gość gość
mdlosci sa od 6tyg .. dzieci

Gość Baddy
a nie występują od 3 tyg? z tego co czytałem występują

Gość gość
Czego ty człowieku chcesz w końcu?? Mamy wam wywróżyć czy coś wam wyszło coś czy nie? Test niewiarygodny a forum ma ci podać prawdopodobieństwo wpadki. Rany.

Gość gość
"baddy" nie przejmujcie się :) moze to po prostu podswiadomosc dziala na twoja dziewczyne i wkręca jej banie ze wpadliscie :) niech sie wyluzuje i nie stresuje bo stres tylko szkodzi !

Gość Baddy
dodam jeszcze że bolą ją jajniki i w poniedziałek zrobiły jej się ciemne plamki na nogach

Gość gość
Żadna reguła -ja nie miałam żadnych objawów ciąży poza brakiem okresu. Żadnych. Mdłości równie dobrze mogą być od stresu. Dlatego robisz test lub beta hcg i po sprawie a na przyszłość się tak głupio nie bawicie i po problemie.

Gość Baddy
ciężko się nie stresować gdyż ona ma 16 lat a ja 18 ja zaraz kończę szkołę a ona zaczyna liceum więc problem ze szkołą i spalona reputacja

Gość gość
Mój drogi jeśli się powiedziało a to trzeba powiedzieć i b. Trzeba ponieść konsekwencje swoich czynów. Ale nie dziel skóry na niedźwiedziu i upewnij się że to ciąża. Zacznijcie od testu ciążowego.

Gość gość
Matko jedyna! Skąd ta młodzież teraz się bierze! Test z apteki nie da mu 100% gwarancji (to kup 2), a jak ktoś mu napisze na forum, że to nie ciąża to uwierzy. Świat się stacza... Pamiętaj Buddy: SPERMA W POCHWIE TO RYZYKO CIĄŻY, STĄD SIĘ BIORĄ DZIECI. Zapamiętasz? czy za miesiąc znowu stres i głupie pytania?

Gość gość
Ty się nie martw reputacją tylko kombinuj kasę na wychowanie dziecka. Kończ szkołę i roboty dobrej szukaj.

Gość Baddy
mi nie chodzi o moją reputację tylko o reputację dziewczyny. a teraz zadam pytanie do kobiet które były w ciąży. Jakie miałyście objawy w ciągu pierwszych 3 tyg?

Gość gość
Pisałam już raz ale się powtórzę -2 ciąży i dwa razy brak jakichkolwiek objawów wskazujących na ciążę, poza brakiem okresu. a twoja dziewczyna okres miała?

Gość Baddy
ma nieregularne ;/ ale powinna mieć w przeciągu 2 dni

Gość gość
duzo mlecznego białego śluzu,bolące piersi,brak okresu,częste chodzenie na siku ,podniesiona temp.,sennosć

Gość gość
Nieregularne czyli jak długie?

Gość gość
Buddy, dziecko drogie. Kobieta o tym, ze jest w ciąży zwykle orientuje się po braku miesiączki, jesli się spóźnia kilka dni to robi TEST. Objawy wczesnej ciąży są podobne do objawów zbliżającej się miesiączki (powiekszenie piersi, wzdęcie brzucha) i zwykle ciężko to zauwazyć chyba że się szuka. Pewnym wzkaźnikiem jest badanie HCG albo we krwi (laboratorium + skierowanie od lekarza), albo w moczu TEST z apteki. Czy twoja dziewczyna nie dostała miesiączki w dniu w którym się jej spodziewała?

Gość Baddy
20,21,22,23. mówi że różnie

Gość gość
Napisał że za 2 dni ma dostać okres.

Gość gość
test z krwi można zrobić w każdym laboratorium bez skierowania inna sprawa ze laska jest niepełnoletnia zamiast ryzykować poczytajcie o antykoncepcji i nie bawcie się ryzykownie

Gość gość
To nie są nieregularne cykle po pierwsze. Po drugie są one dość krótkie a poza tym jak ona te dni płodne ustaliła? 3 tyg. temu czyli 21 dni temu miała dni płodne a cykle ma 20-23 dni. Przeciez wg tego co podałeś wynika że wtedy powinna mieć okres a nie dni płodne. Nie ma szans żeby 21 dni temu miała owulację przy tak krótkich cyklacj.

Gość gość
Buddy, no własnie coś chyba żle liczycie. Podaj nam daty: pierwszy dzień ostatniej miesiączki, dzień kiedy uprawialiście petting dzień kiedy spodziewa się miesiączki. Tak będzie łatwiej coś ustalić

Gość gość
a miesiaczka jej sie spoznia? jesli tak to niech zrobi test, jesli piszesz ze miala dni plodne i jesli miala nasienie na palcach i rzeczywiscie je wlozyla to istnieje mozliwosc ciazy, ile macie lat?

Gość gość
Przeciez on te wszystkie informacje już napisał. Gościu z 13:37.