Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z Mackiem B. rozmawia tylko blekitna czern

Polecane posty

Gość gość

To taka sama opozniona kretynka jak on :D

Gość gość
ten kretyn kasuje wszystkie wpisy o nim ktore mu nie pasuja i topici tez:D

No masz, autorko, czy Ty aby nie mówisz o sobie samej, najpierw trzeba kogoś poznać by potem oceniać a Ty nie znasz ani błękitnej ani Maćka więc daj spokój z obgadywaniem innych, bo co jak co ale kretynizmem to Ty mi trącisz, widział kto Ją, znalazła się ekspertka

Gość gosciowa
Maćku B.Ja to juz mam dosc tych pederastow,ktorzy jada po tobie jak po burej kobyle.Wez ty pusc wodze fantazji i pocisnij im tak od serca,bo toto wyobrazni niema i nie umie ciekawych tematow zalozyc,a sra sie jak nie wiem.Ja bym sobie tak nie pozwolila.

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"No masz, autorko, czy Ty aby nie mówisz o sobie samej, najpierw trzeba kogoś poznać by potem oceniać a Ty nie znasz ani błękitnej ani Maćka więc daj spokój z obgadywaniem innych, bo co jak co ale kretynizmem to Ty mi trącisz, widział kto Ją, znalazła się ekspertka" X To sie nazywa wyrazanie wlasnego zdania na czyjs temat i zdanie takie wyrazac ma prawo kazdy. To ze sie moze mijac z prawda to czalkiem inna sprawa. Kretynizmem jest natomiast branie do siebie wpisow na forum ktore nawet nas samych nie dotycza.

Nie, ja jestem osoba kulturalna i nie bede sie znizal do takiego poziomu, zeby komus "pociskac". Jesli bym to zrobil, to pokazalbym, ze niczym sie od nich nie roznie. Potrafie byc osoba bardzo antypatyczna, ale trzeba wiedziec jak mnie urazic. Obelgami malych ludzi nigdy sie nie przejmowalem. To oni przegrywaja przez takie zachowanie, a nie ja.

Gość Zuzanna Amelia æ
Maciek - ale po co sie tlumaczysz ? To jest netowe forum. Tu kazdy pisze co chce.

do osoby z jeśli mój wpis Ciebie nie dotyczył to dlaczego mnie się czepiasz?

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"do osoby z jeśli mój wpis Ciebie nie dotyczył to dlaczego mnie się czepiasz?" X Widzisz tam zebym ciebie w jakis sposob atakowal badz bronil? Skoro nie to czemu twierdzisz ze sie ciebie czepiam skoro ja o tobie ani zdania nie napisalem?? :P

Gość gosc+
Nieprawda, dyskutowalam z Mackiem juz kilka razy (nasze poglady roznily sie), ale byly to zawsze rozmowy na poziomie...i o to wlasnie chodzi: argumentowac nie bluzgac:)

Gość gość
Z Mackiem B. rozmawia tylko blekitna czern plus kilka pomarańczy, Argen i Żelek.