Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podajcie wymowki dzis musze sie spotkac z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

moh facet wraca z pracy o 22 kochanek konczy podobnie co wymyslec!!??

Gość gość
nagdodziny hehhe

Gość gość
nie pracuje

Gość gość
ja mojemu mowilam ze robie nadgodziny :P a pozniej kolega podrzuci mnie do domu.. no i mnie podrzucal ale najpierw grzmocił :P

Gość gość
niech kochanek zmieni zmiane, bedzie na przeciwleglej niz Twoj mąz, bedziecie sie bzykac jak maz bedzie w pracy, rozwiazanie idealne :D

Gość gość
Wymyśl,że masz depresje i umówiłaś sie z tego powodu na długie spotkanie z koleżanką. Najlepiej jakby mąz Cię jeszcze odstawił do tej kumpeli. Tylko ja uprzedź ,żeby Cię kryła, ale nie mów prawdy ,że umówiłaś się z facetem, bo baby sa wredne i wczesniej ,czy później Cie kumpela sprzeda. Jej powiedz,ze umówiłas sie z jakąś znajomą której mąz nie trawi i nie chcesz go w******ć dlatego powiedziałaś mu ,że spotkałas sie z nią

Gość gość
widze ze masz to opanowane suko z najdrobiejszymi szcegolami suko

Gość gość
Powiedz mezowi, ze cie nie kreci, ze ktos daje ci wiecej satysfakcji sexualnej niz on. A potem poprostu wyjdz!

Gość gość
to by bylo dobre ale za dobrze mi i niego i nie jestem na tyle odwazna taka jestem hle hle hle

Gość gość
kochanek nie wie o mezu? powiedz,ze wczesniej wraca

Gość gość
Powiedz mu suko prosto w twarz że go zdradzasz. Dziękuje za wysłuchanie. Do widzenia.

Gość gość
mam to gdzies

Gość gość
Ta co tu innych wyzywa od suk sama jest głupią, naiwną babą ,która myśli,ze jej życie będzie cały czas kolorowe,a wszyscy wokół będa ja szanowali i byli jej wierni. Niestety życie kopnie ją wczesniej czy później w d*pe i tez bedzie sie zastanawiała jak prysnąc z domu zeby sobie jednoczesnie nie zamknąc bramy powrotnej. Jak ktoś ma życzenie i ochoty na zdrady to widocznie ta druga osoba sie do tego przyczyniła,albo się jej nie kocha na tyle mocno żeby nie mieć ochoty na skok w bok . I tyle! Żyje się raz i tylko raz ,a młodosć mija piorunem. A może ten kochanek okaże się kimś ważniejszym niż mąż i z czasem zajmie jego miejsce. Może to brzmi głupio,ale ja niczego nie żałuję,a święta nie byłam i nie jestem. Ważne żeby robić to z głową i nie zranić

Gość gość
Serce sie raduje nie tylko faceci to swinie.

Gość gość
Pewnie,że nie tylko faceci to świnie,ale często przez świnie człowiek staje się świnią :-) Ale miłość jest i tak najważniejsza i jak się zdradza z miłości to trochę inaczej

Gość gość
Ten facet to Moh?!? Jestem w szoku. A. co na to Pan Bears?

Gość gość
"..często przez świnie człowiek staje się świnią" 100% racji, tak było ze mną po latach szarpania się z moim zakłamanym męzulkiem mam na niego w******e. Pieprze sie z innym i nie mam wyrzutów sumienia.