Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Itsbecauseofyou

Co zrobic?

Polecane posty

Gość Itsbecauseofyou

Hej Zaczne od tego, ze mam 23 lata i mieszkam we Wroclawiu. Poznalem pewna Monike w internecie ktora mieszka 15km od centrum Wroclawia. Rozmawialismy przez 1.5 miesiaca az nagle przestala sie odzywac praktycznie. Co mam robic? Czy powinienem czekac? czy z mojej strony byloby fair gdybym zaczal z kims innym rozmawiac na internecie? dodam, ze nigdy nie rozmawialem z dwoma dziewczynami w tym samym czasie bo to nie byloby fair . Z drugiej strony uwazam ze mnie zle potraktowala i takie pisanie z kims innym moze pomogloby mi zapomniec o niej bo naprawde smutno mi.

Gość Itsbecauseofyou
Planowalem do kogos zagadac ale jakos sumienie mi nie pozwala na cos takiego. Troche pogubilem sie w tym wszystkim;/

Gość gość
23 lata i taki dziecinny:o

Gość Itsbecauseofyou
czemu dziecinny

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
Pytanie - co zrobic? Odpowiedz - pierogi :D

Gość gość
Nie słuchaj tych wyżej. A czemu uważasz że źle ciebie potraktowała?

Gość Itsbecauseofyou
nie wiem co im zrobilem, ze takie bezsensowne rzeczy wypisuja. Poprostu czuje sie olany...pisala np ze ma sprawe do ogarniecia i napisze wieczorem i nie napisala nic. Pozniej napisala ze znowu musi pare rzeczy zrobic i napisze i to samo. W ogole przestalismy rozmawiac, jakies spontaniczne wiadomosci co 4-5 dni. Pewnie ma kogos i probuje zbyc mnie.

Powiem prosciej - poltora miesiaca tylko piszesz i nic w jej kierunku nie dzialasz. Wiesz co ona sobie o tobie mysli?? Na 99% to samo co ja - zes c**a jest. A kobieta jak zapewne wiesz ma juz c*pe wiec druga jej nie potrzebna

Gość Itsbecauseofyou
Mylisz sie nawet bardzo. Wychodzilem 2 razy z inicjatywa spotkania jednak ona powiedziala ze potrzebuje czasu.

Oznacza to w takim razie nie mniej nie wiecej to ze ona nie chce sie z toba spotkac i stad wymowki - jak kobiecie zalezy na jakims facecie to z wywieszonym jezorem przybiegnie do niego i w d***e bedzie miala inne obowiazki. To ze 2 razy ci odmowila swiadczy o tym ze nie uwaza ciebie za material na partnera

Gość Panie kolego wyzej
Juz Ci powiem co mnie spotkalo; Mam 23 lata i majac 20 prawie zostalam zgwalcona. Moj obecny partner poznany na internecie namawial mnie ponad rok na spotkanie(mieszkalismy 25km od siebie). Mialem traume, balam sie ze kady facet jest taki. Prosze cie jak sie nie znasz i gowno wiesz to nie p*****l glupot.

TY tak mialas. Nie mowimy o TOBIE wiec nie p*****l glupot bo jak kobieta szuka sobie wymowek by sie z facetem nie spotkac to najnormalniej w swiecie nie jest nim zainteresowana i tyle.

Gość Panie kolego wyzej
bzdury bzdury kobiety potrzebuja czasu, niektore po przejsciach musza nabrac zaufania duzo wiecej wybadac. ty jestes jakis nienormalny i masz wszystko w dopie najwyrazniej

I nie kompromituj sie wiecej kobieto bo tlumaczysz inna kobiete tlumaczac ja g***tem ktory byl dokonany na tobie

"kobiety potrzebuja czasu," X Potrzebuje czasu?? Przeciez nie dostala propozycji zwiazku tylko propozycje zwyklego spotkania Na co jej tyle czau potrzeba?? Na zrobienie makijazu przed spotkaniem?? Ile tego czasu potrzebuje?? Bo chyba nie chcesz mi wmowic ze makijaz trzeba robic z 3 miesiecznym wyprzedzeniem?? :D X "niektore po przejsciach musza nabrac zaufania duzo wiecej wybadac. ty jestes jakis nienormalny i masz wszystko w dopie najwyrazniej" X Bardzo madrze zaczelas - NIEKTORE a nie WSZYSTKIE. Nie znajac sprawy operujemy stereotypami a stereotypy mowia o WIEKSZOSCI nie o NIEKTORYCH. Zgadza sie??