Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO panow pytanko- Jaka dlal was to 'dobra kobieta' z charakteru i z zachowania?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa co mysla inni mezczyznni.

Gość gość
miła, dobra, czuła, wrażliwa, kulturalna, delikatna. Dziś już takich nie ma

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
niuefajaca na poczatku znajomosci we wszystko co chce uslyszec (te ufne nadaja sie na jedna noc bo same nie staraja sie mnie poznac),mila, wyrozumiala, niewpedzajaca sie sama w kompleksy z powodu tego ze np jej kolezanka ma wieksze piersi/mniej wazy, inteligentna, skromna, z poczuciem humoru, z lekka tajemnicza (co bym wszystkiego o niej na 1 spotkaniu sie nie dowiedzial i przede wszystkim nie szukajaca odpowiedzi na nurtujaca ja sprawe na forum

Gość gość
Ok to juz oceniasz ze ja jestem z tym nie fajnych po szukac odpowiedzi na pytania? nie ma normalnych facetow.

Gość gość
normalni faceci są ale wy ich nie chcecie.

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
Nic z tych rzeczy ale jezeli kobieta szuka na wazne problemy odpowiedzi na forum to skoro sama problemu rowiazac nie potrafi i nie potrafi sie zapytac partnera o rade tylko szuka odpowiedzi na forach to przyznasz ze nie swiadczy to o niej najlepiej i najlepiej taka omijac szerokim lukiem. Zwlaszcza jak z kazdym problemem na forum szuka rady chocby nie wiem jaki on blahy byl. Do ciebie autorko nic nie mam - nie zalozylas tematu "prosze pomozcie bo on napewno nie zrozumie" czy tematu "czy mowic mu o zdradzie"

Gość Saalem
odpowiedź gościa normalni faceci są ale wy ich nie chcecie 10/10 bo coś w tym jest ;)

Gość Saalem
oczywiście gość zawarł sedno w kapsułce krótkiego zdania stąd tak wysoka nota ;)

Gość Saalem
Najwyzej punktowana odpowiedz - Twój opis mnie zaskoczył. Dzięki ;)

Gość micz bjukanan
Ja tam lubię bardzo spokojne dziewczyny takie tzw szare myszki niestety do takich najciężej się przemóc zagadać bo nie wiem jak tu zagaić rozmowę czy jej przypadkiem nie zanudzam