Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi starzy każą mi wychowywać brata, ja mam 16 lat a on 3

Polecane posty

Gość gość

bo oni pracują i tak gówno zarobią, ja p*****le, mam dosc, nienawidzę dzieci!!!!!

Gość gość
powiedz w szkole pani pedagog że nie możesz się uczyć bo niańczysz brata a ona sobie w tedy pogada z twoimi starymi

Gość ndbdudidjenebrydu
Ich chyba cycory pieka narobili sobie dzieciaka to niech sie martwia moze jeszcze z nim w jednym pokoju spisz?

Gość gość
ale sa wakacje teraz

Gość gość
jak tak bardzo nienawidzisz swojego brata, to jesteś po prostu demonem, weź ziomek szanuj swoich rodziców, dali ci życie a ty tak ich poniżasz? gdyby nie oni to nigdy byś się nie urodził, bo gdzie byś żył w piekle?

Gość gość
tak spie jezeli starzy maja na nocke, bo sa tak z***bisci, ze pracuja na produkcji, na 3 zmiany spoko nie? ten bachor niszczy mi wszytskie nerwy.Zeby on jeszcze byl grzeczny, ale nie słucha sie i nie chce jesc, boje sie ze go udusze;/ wiele razy juz dostawałam szału

Gość ndbdudidjenebrydu
Byc moze i tak ale to nie znaczy ze musi wychowywac dzieci swoich starych

Gość gość
weź się ogarnij i nie patrz na innych... i co z tego ze mało zarabiają to nie ich wina to wina rządu i tego p********e systemu....

Gość ndbdudidjenebrydu
Drogi gosciu niestety nie pozostajenic innego zeby wygarnac im to a jak nie pomoze to po prostu idz do opieki spolecznej

Gość ndbdudidjenebrydu
Ja nie pisalem ze oni malo zarabiaja

Gość gość
skoro masz już 16 lat to pora wziąć się do roboty - w wakacje przynajmniej. a jak rodzice nie będą musieli dawać ci kasy to stać ich będzie na niańkę.

Gość gość
Jeszcze 2 lata i bedziesz dorosla, wtedy mozesz sie wyprowadzic i zyc swoim zyciem. Szczerze, to ja tez nie chcialabym nianczyc w twoim wieku malego dziecka, na szczescie ja mialam normalnych rodzicow i fajne, beztroskie dziecinstwo.

Gość gość
oni mi nie daja kasy z reszta mieszkam na wsi i tu nie ma dla mnie pracy wola zebym ja pilnowała bachora bo mi nic nie płaca, a niance trzeba by było

Gość gość
jak ci nie płacą, to ubierz sobie obcisła koszulke, spodenki mini do tego czarne cienkie rajstopy, czarne lśniące pantofle i wtedy idź na ulice jako zawód - prostytutka to wtedy będziesz więcej dostawała to sobie życie sama ułożysz, mieć własne mieszkanie i takie tam ty dziwko !