Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siullla

jakie macie marzenia?

Polecane posty

Gość siullla

ja bym chciała mieć tyle kasy, żeby móc sobie podróżować po całym świecie i się niczym nie przejmować. a wy jakie macie marzenia?

Gość gość
tylko kasa wam w głowie. Ja mam inne marzenia, niezwiązane z kasą, kasa nie jest najważniejsza w życiu.

Gość Absolutnie ja
Chciałabym mieć pracę za 2500 netto, nie polegającą na wciskaniu ludziom produktów których nie chcą

Gość gość
ja bym chciała mieć tyle kasy aby móc się wyleczyć z moich chorób !!!!!! bo zdrowie niestety kupuje się u doktorów za kasę :(

Gość Kasiasty45
Ile masz lat i jak wyglądasz?

Gość gość
podróże głównie pod kątem przyrodniczym krajobrazowym ogółem najpiękniejsze dzikie zakątki świata dom w zacisznym miejscu z dala od ludzi zamieszkać w Afryce choć pół roku

Gość gość
chciałabym pojechać w te wakacje nad morze. Niekoniecznie zależałoby mi na sexe ale na spędzeniu wspólnego czasu z M.

Gość Blinka26
Mi tez sie marza dalekie podroze z ukochanym i do tego jakies fajne mieszkanko z poddaszem. Ostatnio jeszcze czytalam tutaj http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/podniebne-poddasza,63575 o takich miejscach i wrocily mlodziencze marzenia:) No i zeby sie nie martwic splata kredytu:P ech moze zbyt przyziemne te marzenia, ale co tam;)

Gość emilja
chcialabym dozyc w szczesciu i zdrowiu przy moim ukochanym i dzieciach dlugich lat az do poznej starosci, a poki co, zeby nam sie dobrze zylo i wiodlo i zebysmy sie mogli cieszyc z malych rzeczy kazdego dnia...

Gość gość
o i fajnie by było mieć mały domek w jakimś zacisznym urokliwym miejscu i móc go po swojemu urządzić i żyć szczęśliwie ze swoją rodziną:) i otaczać się serdecznymi ludźmi:) i niczym nie martwić:)