Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani z pieskiem

Oddam za darmo psa pinczera miniaturę

Polecane posty

Gość Pani z pieskiem

Pies wygląda tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pinczer_miniaturowy Jest to pies 3 - letni zalety: uroda (jest ładniejszy niż ten ze zdjęcia z wikipedii) przywiązanie do właściciela, instynkt terytorialny pilnuje i jest czujny, nie potrzebuje długich spacerów, pies domator, idealny dla dorosłej osoby, pies jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony wady: czasem zbyt szczekliwy, bywa agresywny w stosunku do innych psów (samiec alfa), nie lubi dzieci je karmę dla psów, ale jest łakomczuchem np. uwielbia banany:-) Muszę go oddać ponieważ mój syn ma astmę i nie możemy trzymać w domu zwierząt. Oddam psa za darmo, byle w dobre ręce. Żal mi go oddawać do schroniska. Mieszkam w warszawie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila: piespinczer@gazeta.pl A może jesli nie Wy, to może wiecie o kimś kto chciałby adoptować mojego pieska?

Gość gość
Witam mam na imię Stanisław ,czy może Pani przysłać zdjęcie tego pinczera i podać jego orientacyjną wielkość lub wagę . Podaje mój kontakt 603676774. Chciałbym aby miał ok 30 cm wysokości

Gość gość
kochany ,mój pies ma takiego przyjaciela (a oboje niby alfa),współczuję wam ,daj na fejsa jest tam grupa "miejsca przyjazne psom" -grupa z wawy, w ogóle na fejsie zawsze możesz delikatnie monitorować co się z psem dzieje