Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres piętnastego dnia cyklu po nie wzięciu jednej tabletki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Biore tabletki daylette od pół roku. W środe 10.07 zapomniałam o tabletce, zorientowałąm sie dopiero w czwartek o 21:30 podczas przyjmowania nastepnej tabletki. (W czwartek połknęłam czternastą tabletke którą powinnam przyjąć w środę) doszukałam sie na ulotce że powinnam w takim przypadku połknąć dwie tabletki na raz jednak nie mialam ich przy sobie i piętnastą tabletke wzięłam dopiero o 4:30 rano. W między czasie od połknięcia 14 a 15 tabletki dostałam miesiączke. Czy powinnam odstawic tabletki czy dalej normalnie je przyjmować? Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedz.

Gość gość
Bierz dalej.

Gość gość
A czy okres wystąpi również normalnie podczas brania tabletek placebo jak zawsze w kazdym miesiącu?

Gość gość
Raczej tak.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz :)

Gość gość
mialam identyczna sytuacje tydzien temu. bylam u ginekolozki. powiedziala, ze to tzw. krwawienie z przelamania po owulacji. kazala odstawic proszki, zapisala mi cyklonamine, a kolejny blister zaczac brac w te sobote. pigulki nie wzielam rowniez jak ty w czwartek. tydzien temu. takze nie wiem, czy powinnas brac dalej te pigulki