Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamka - weekend na Helu

Polecane posty

Gość gość

mamy 20 rocznicę z mężem, po raz pierwszy odkąd mamy dzieci udało nam się je "sprzedać" i planowaliśmy weekend nad morzem :/ A pogoda taka,że masakra. Biję się z myślami,że powinniśmy zrezygnować :(((

Gość gość
moim zdaniem ważne, że będziecie razem - chyba o to chodzi:)

Gość gość
wiesz jak ci zazdroszcze :) wezcie sobie parasol i spacerujcie! Nawet nie wiesz że to jest przyjemniejsze niż w upał między tłumem

Gość gość
a mnie wzdryga na samą myśl o weekendzie nad polskim zimnym morzem...nie lubię tego lodowatego wiatru ani wilgoci...a do tego jeszcze drogo

Gość gość
wystarczy się odpowiednio ubrać

Gość kobieto to tylko dwa dni!
My na 10 rocznicę pojechaliśmy do Kołobrzegu, pogoda piękna,a i tak większość czasu spędziliśmy w łóżku :D Jak bedzie padać to na pewno znajdziecie sobie zajęcie :p

Gość gość
jedziesz bez dzieci i martwisz sie o pogode? kobieto, ja bym na twoim miejscu z łożka nie wychodzila, wybzykala sie z mezem za wszystkie czasy, wieczorem ubrala peleryne i poszła na spacer po plazy szukasz marudo problemow na sile:O najlepiej zostan w domu i siedz przy garach

Gość gość
Nie muszą być upały, ale jak będzie 2 dni lało to ja nie muszę jechać na Hel,żeby się bzykać z mężem, bo mamy wolną chatę ;P

Gość gość
Na helu fajniej sie bzyka a spacer po bzykanku brzegiem morza nawet w deszczu moze was jeszcze bardziej rozpalic ;) a w domu ....no coz, ty zawsze cos znajdziesz innego do roboty albo ciekawego w telewizji ,maz pewnie kompa odpali i tyle z waszego upojnego wspolnego weekendu

Gość gość
U nas to ja kompa odpalam. Ale przejrzałam wszystkie prognozy i będę się całą drogę modliła o pogodę :D :D :D Jedziemy ;)

Gość kocham płw helski
Do jakiej miejscowości jedziecie? No bo w taką pogodę na chałpy, kuźnicę bym się nie zdecydowała...

Gość gość
Byliśmy na Helu. Nawet udało nam się spalić i noc spędziliśmy z maślanką na pyskach ;P Szkoda,że częściej takich wypadów nie udaje się sklecić :/