Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosieenka15

ciągłe wyciąganie języka przez niemowlę

Polecane posty

Gość gosieenka15

Witam wszystkie mamy, moja 3 miesięczna córka praktycznie cały czas wyciąga język. Na początku wyciągala cały teraz widzę że wyciąga nawet nie do połowy, czy to samo zaniknie? Pediatra mówiła żeby NARAZIE nic z tym nie robić. Miał ktoś podobny problem??

Gość gość
jestem ciekawa co pediatra chcialaby z tym zrobic :) moje obie corki czesto mialy jezyk na wierzchu :) nie zostalo im tak,nie martw sie ;)

Gość gosieenka15
Tylko moja córeczka otwierając praktycznie za każdym razem buzię język ma na wierzchu, czasem nawet zasypia z niedomkniętą buźką i widocznym językiem.

Gość gość
mój 4 miesięczny synek miał tak przez tydzień, wszystkim pokazywał język :) przeszło mu i teraz przerzucił się na puszczanie bąbelków ze śliny, cały zapluty jest :) także nie masz się czym martwić

Gość gość
pamietam,ze moja starsz corka tez tak robila.buzia otwarta i jezyk na wierzchu i jeszcze dodatkowo nim "machala" w powietrzu.druga corka tez czesto tak robila.moze twoja po prostu tak lubi i juz.nie wiem co pediatra chcialby z tym zrobic.

mój synek też jak skończył 3 miesiące praktycznie do 5 miesiąca wystawiał co chwilę język, teraz prawie w ogóle już tego nie robi a ma niecałe pół roku :)

Gość gość
Pamietam jak polozne w szkole rodzenia opowiadaly jak zadzwonila zeschizowana matka,ze jej dziecko ciagle wysuwa jezyk. Az w.koncu dzwoni i mowi:ale moze ona ma downa?? To jej w koncu powiedzialy:niech pani nakarmi dziecko,to schowa jezyk. Moj ma 4 miesiace i ciagle memla jezorem,nawet jak nie glodny.

Gość gość
Napiszcie jak się skończyło z tym wyciąganie języka? Moja.jedna blizniaczka.stale wyciąga język od urodzenia, jedna lekarka.pow ze nie jest przyrosniety inna ze jest za duży.. Martwię się strasznie:-(

Gość gość
mój mały tez wyciągał, śmieliśmy się, ze ma za długi, teraz ma prawie 2 lata i że tak napiszę język w gębie schowany należy bez przesady ze wszystkiego dzieci wyrastają

Gość H helix
Mój wyciąga język i nim memla, jak jest głodny.