Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie wychodzi z inicjatywą

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy już 2 lata. Od paru tygodni mieszkamy razem. Ona w ogóle nie wychodzi z inicjatywą abyśmy porobili coś razem. A zależy mi na tym aby w związku nie wkradła się rutyna. Zawsze ja coś proponuje ale już mnie to męczy prosić ją czy może łaskawie byśmy gdzieś wyszli. Teraz wygląda to tak, że przychodzi z pracy, zje obiad a potem siedzi i ogląda TV. Zwykle zasypia przed telewizorem. Ja nie lubię długo oglądać TV więc idę na komputer pograć. Potem mam do niej pretensje, że mogliśmy coś razem porobić a ona naskakuje, że przecież grałem.

Gość gość
To chyba jest zmeczona skoro zasypia przed tv. Kup jej zen-szen w tabletkach;-)

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
zwiazales sie z domatorka. Jedyne co mozesz zrobic to zmienic domatorke na inny model. Imnej opcji nie ma bo ona sama nigdy z inicjatywa nie wyjdzie bo dla niej nie ma lepszego sposobu spedzania wolnego czasu jak w domu

Gość gość
Kobieta nie wychodzi z inicjatywą. Nie jest przyzwyczajona, że coś się od niej wymaga. 1 krok robi facet, zagaduje facet, randka facet oświadczyny facet w małżeństwie facet, za kółkiem facet. itp. Kobieta nie ma tak rozwiniętego mózgu by coś postanowić czy wyjść z inicjatywą.

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"Kobieta nie wychodzi z inicjatywą." X Chyba na same wadliwe modele trafiasz :)

Gość gość
czyli twoja dziewczyna zachowuje sie jak 90% polskich mezow i dlugotrwalych partnerow :) nie jest mi ciebie zal.

Gość gość
haha :) też prawda ;) ale mi jest Ciebie żal, jeśli to może stanowić jakieś pocieszenie :P

Gość gość
masz spokojną dziewczyne w domu i jeszcze ci zle , wez sobie kurwisko które nie moze usiedziec w miejscu 5 min bo ją swędzi, bedziesz zadowolony

Gość gość
Nie spokojn a a nudziarę

Gość gośćananaaa
może ma depresje a ty ja jeszcze gnebisz zamiast pomoc;p

Gość gość
kobiety nie są przyzwyczajone wykonywać 1 ****** wykazywać inicjatywę. Wszystko przez to, że mężczyźni za bardzo się starają. Powinniśmy od kobiet więcej wymagać to potem nie będziemy marudzili ale Ci co choć trochę wymagają od kobiet zawsze zostają sami :(