Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietazklopotem

ANTYKONCEPCJA, GLOBUŁKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość kobietazklopotem

ZgłośPOMOC ANTYKONCEPCYJNAhej, słuchajcie mam kilka pytań odnośnie antykoncepcji. z racji tego, iż niebawem zacznę współżycie z moim chłopakiem- chcę być w stuprocentach pewna, że zrobię wszystko co jestem w stanie zrobić by zapobiec niechcianej ciąży. wiem o tym, że żadna metoda antykoncepcji nie da mi 100% pewności, ale mimo to jesteśmy oboje gotowi na ten czyn. mam pytanie, czy PATENTEX OVAL można używać wraz z prezerwatywą durex extra safe,czy środek plemnikobójczy uwalniający się z globułki nie zniszczy lateksu prezerwatywy? czy warto stosować te dwie metody antykoncepcji? bardzo proszę o odpowiedź osoby, które faktycznie mają na ten temat jakąś wiedzę i doświadczenie :)

Gość gość
Najlepiej dowiesz sie gdy popytasz matki.Ona powinna wprowadzić cię w swiat sexu.Do trgo poczytaj ulotki co o tym piszą Na forum nie znajdziesz prawideł jak robić.Powinnas pójSc do lekarza i zapytać.Chłopak powinien być też wtajenmniczony w metody zapobiegawcze.Najważniejsze czy naprawdę chcesz mu sie oddać.Stracić cnotę to łatwo,a konsekwencje mogą być duże.

Gość kobietazklopotem
ja wiem o tym wszystkim, rozmawiałam dużo z chłopakiem o tym, wiemy oboje, że chcemy to zrobić, więc to nie podlega żadnej dyskusji, po prostu chciałabym się dowiedzieć o globułkach :)

Gość gość
od razu wspólczuję takiej antykoncepcji, od razu seksu by mi się odechciało z taką pianą tam :(

Gość kobietazklopotem
z wieluforów wywnioskowałam, że jedni mają tą pianę, inni że nie, więc mam mieszane uczucia, wiem, że globułki nie będą jedyną metodą antykoncepcji, czy prezerwatywa i globułka będą odpowiednie?

Gość gość
nie ma to jak czerpać informacje z forum :D Idź sieroto do ginekologa i dowiedz się o wszystkich metodach i dobierz odpowiednią dla siebie, a nie sugerujesz się co ci napiszą tak samo jak ty "doświadczone" dziewczynki :D

Gość gość
poza tym skoro jesteś dziewicą to gdzie ty tę globulkę włożysz? Skoro należy ją umieścić głeboko w pochwie. A ty póki co dostęp tam masz ograniczony :)

Gość gość
Te medykamenty mogą slużyć do smarowania pochwy

Gość kobietazklopotem
wypraszam sobie teksty typu sieroto itd :) dziewicą jestem, lecz używam tamponów, więc je jakoś też muszę aplikować, prawda?

Gość gość
wystarczy sama prezerwatywa , po co jeszcze globulka??

Gość kobietazklopotem
żeby mieć jeszcze więcej zabezpieczenia i pewności