Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga1901

lot samolotem w 10tygodniu ciazy??

Polecane posty

jak w temacie:) lot bedzie trwal 1godz i 20minut, co o tym myslicie??ma ktos doswiadczenia z tym zwiazane?

Gość gość
nie ma żadnych przeciwwskazań. Dodatkowo z tego co wiem do 6-7 m.c. można spokojnie lecieć samolotem. Niektóre linie lotnicze chcą zaświadczenia od lekarza, że nie ma żadnych przeciwwskazań do lotów samolotem

Gość gość
nie poleca sie latania samolotem w 1 i 3 trymestrze...

Gość to zależyyyy
Czy zależy Ci na ciąży....jak tak to bym nie ryzykowała, niektórzy lekarze odradzają, mi to wystarcza. Nie przeżyłam gdyby po locie ( nawet to może być przypadek) coś się stało...Ciągle jesteś jeszczecw najgorszym okresie ciąży...

no pewnie ze mi zalezy, ale to jest koniecznosc niestety,bo musze wrocic na slub(wlasny) albo polece samolotem , albo pojade 20godz samochodem... ale z tego co czytam to jesli ciaza przebiega prawidlowo nie ma przeciwskazan

Gość gość
w ciąży można tylko chodzić. Podróże tramwajami, samolotami, pociągami, rowerami nie wchodzą w grę Są przeznaczone dla normalnych ludzi tępaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mozna latac do 34 tc.Niektore linie lotnicze moga wymagac zaswiadczenia od lekarza.

Gość aga10901
kochani a powiedzcie czy dla dziecka musze wykupowac drugi bilet? czy leci ze mną na jednym?