Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, dziewica, niegotowa na stosunek. 25/26 czerwca calowalam się z chlopakiem, stalismy. Mielismy pelen komplet ubran-bielizna, krotkie spodenki. Moj chlopak bardzo się podniecil podczas calowania, mial erekcje i zaczal symulowac takie ruchy jak przy stosunku. Bylo to w moje dni plodne, niby to glupie że pytam o takie rzeczy, ale naleze do osob, ktore wiele rzeczy do siebie potrafia przypasowac, 3 dni temu zaczelam się zastanawiac czy moge byc w ciazy, ta mysl przesladuje mnie w dzien i noc, cytam wszystkie objawy i zdaje mi się że faktycznie zaszlam w ciaze... Chlopak powiedzial że nie mial wytrysku, a jezeli cokolwiek mu poszlo, to nieduzo, wiec spodenki mial suche. Jednak caly czas się boje, czy moze jednak bylo inaczej, czyli że mial wytrysk i jakos to przecieklo do mnie... Strasznie panikuje, okres powinnam miec 10, juz jest 12, rok temu w lipcu wcale miesiaczki nie mialam, resza zwykle regularna. 2 dni temu zaczely mnie pobolewac piersi i zeobily się twardsze tak jak przed okresem, przejzysty lepki sluz zniknal pare dni temu, od tej pory suchojedynie troche gestego, bialego sluzu. Jeszcze tydzien temu wszystko wydawalo mi się normalne jak co miesiac, a teraz sama juz nie wiem czy jest normalnie czy moze inaczej :( temp mojego ciala rosnie, przed wczoraj 36.3, wczoraj 36.5, dzisiaj 36.7, oraz w pochwie 37.3. Lusterkiem widze, że mam w wejsciu do pochwy biala wydzieline, maziowata, taki gesty plyn. Czy jestem w ciazy?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży na pewno. Uspokój się. Plemniki nie przesiąkają przez warstwy materiału.

Gość gość
chyba zaraz padne ze smiechu :D:D:D

Gość dorotkatoja
zbliża się dziecko po prostu okres ;)

Gość gość
Najbardziej uwielbiam te laski co wtedy mierzą sobie temperaturę:classic_cool: K***a co za ciemnota, no błagam