Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią płaskie kobiety, przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
4 godziny temu, Gość Jarek napisał:

Płaska czy niepłaska dla mnie nie ma to znaczenia. Jeżeli dziewczyna ma ładną buzię i nie jest dużą kobietą, dla mnie może być płaska. 

kryptogej?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Taaa, a każda kobieta lubi napompowaną klatę u faceta niczym u rasowego koksa 😄 

Bzdura. Są tacy co i wolą średnie czy dosyć małe piersi. Nie porównuj biustu do wzrostu bo to nieadekwatne porównanie.

Akurat z tym wzrostem to całkiem niezłe porównanie. Tak jak kobiety wolą wysokich facetów tak faceci wolą kobiety z dużym biustem (gdy są zgrabne). 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość zachariasz napisał:

Ahhh uwielbiam te wielkocycne, które nie mają facetowi więcej do zaoferowania prócz wielkich cyców, dlatego tak się plują i rzucają lub wmawiają bycie gejem, każdemu kto nie przepada za wielkimi dojami 😄 

nie pajacuj

Gość Taka jedna 30

Pisałam tu jako 29-ka i jako 30-ka nadal potwierdzam, że duży biust bez szczupłej figury nie znaczy nic (no chyba że gigantyczne piersi w przypadku zetknięcia z fetyszystą). Nawet ładna buzia, długie włosy, tyłek a la Kim Kardashian nie pomagają. Nadal noszę stanik 75h, do tego zrzuciłam jakieś 8kg i cóż powodzenia nadal brak, ale jest mnie za dużo i staram się z tym walczyć. No i też prawda, że nie mam gdzie spraedzić czy się podobam, bo boję się porażki i wyśmiania. Na dicho nie byłam już ponad 1,5 roku, na mieście chodzę ze spuszczoną głową albo nie patrzę się w oczy. Życia towarzyskiego brak.

Gość Gość

Tak, duży biust jest świetny, ale tylko u zgrabnej laski.

Gość Wielkicyc

Tylko wielkocycne sa szczesliwe i takich nigdy facet nie zdradzi

Gość gosc

duży biust dobrze wygląda tylko na szczupłej dziewczynie bo tylko na takiej fajnie się odznacza.

Co z tego, że kobieta ma duże piersi jak one się gdzieś "gubią" w jej całej nadmiernej tuszy, są na równi z ciążą spożywczą na brzuchu i podwójnym podbródkiem...tych duzych cycków nie widać u kobiety która jest gruba i jest cała takim "wielkim balonem".

Gość Gość

Dlaczego faceci lubią płaskie kobiety? To jest bardzo ciekawe pytanie a odpowiedź na nie według mnie to po prostu mogą. Mi na ten przykład bardzo podobają się płaskie mówiąc kolokwialnie dechy. Oczywiście jest to mój gust i moja subiektywna opinia no ale gustach oczywiście można rozmawiać nie wiem kto wymyślił że powinno być inaczej ale nie należy za gust dyskryminować kogoś no chyba że jego gust jest szkodliwy ale czy lubienie kobiet praktycznie z samymi sutkami jest szkodliwe? No sądzę że nie. Oczywiście pewnie ktoś się znajdzie kto pomyśli że jestem jakiś z...y i mój gust też jest z...y bo jak to tak dechy lubić i oczywiście to będzie jego subiektywna opinia do której ma pełne prawo lecz według mojej subiektywnej opinii to jego gust wobec dużych piersi jest z...y bo jak to tak być z dziewczyną która ma na klacie dwa wory tłuszczu. Kto będzie miał tu rację no cóż i ja i on bo to kto co lubi jest rzeczą gustu a jak już wspomniałem nie należy dyskryminować kogoś za to że ma inny (nieszkodliwy) gust od mojego. Kończąc to chcę powiedzieć że nie jest źle mieć swoje ideały i szukać je ale też nie odrzucać kogoś bo coś tam mi się nie podoba jeżeli czujesz się z kimś dobrze to to czy ma małe piersi czy duże czy może średnie powinno to zejść na drugi plan. No chyba że się mylę w takim wypadku proszę mnie poprawić. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich :)

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego faceci lubią płaskie kobiety? To jest bardzo ciekawe pytanie a odpowiedź na nie według mnie to po prostu mogą. Mi na ten przykład bardzo podobają się płaskie mówiąc kolokwialnie dechy. Oczywiście jest to mój gust i moja subiektywna opinia no ale gustach oczywiście można rozmawiać nie wiem kto wymyślił że powinno być inaczej ale nie należy za gust dyskryminować kogoś no chyba że jego gust jest szkodliwy ale czy lubienie kobiet praktycznie z samymi sutkami jest szkodliwe? No sądzę że nie. Oczywiście pewnie ktoś się znajdzie kto pomyśli że jestem jakiś z...y i mój gust też jest z...y bo jak to tak dechy lubić i oczywiście to będzie jego subiektywna opinia do której ma pełne prawo lecz według mojej subiektywnej opinii to jego gust wobec dużych piersi jest z...y bo jak to tak być z dziewczyną która ma na klacie dwa wory tłuszczu. Kto będzie miał tu rację no cóż i ja i on bo to kto co lubi jest rzeczą gustu a jak już wspomniałem nie należy dyskryminować kogoś za to że ma inny (nieszkodliwy) gust od mojego. Kończąc to chcę powiedzieć że nie jest źle mieć swoje ideały i szukać je ale też nie odrzucać kogoś bo coś tam mi się nie podoba jeżeli czujesz się z kimś dobrze to to czy ma małe piersi czy duże czy może średnie powinno to zejść na drugi plan. No chyba że się mylę w takim wypadku proszę mnie poprawić. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich 🙂

kolejna cipcia-gej

Gość Gość
Dnia 1.11.2019 o 23:46, Gość Gość napisał:

kolejna cipcia-gej

Cóż nie będę cię przekonywał że jest inaczej bo i tak mi się nie uda ale powiedz mi skąd bierzecie to że jak ktoś lubi płaskie kobiety to musi być gejem czy ewentualnie bi oczywiście może tak być tak samo ktoś kto lubi duże biusty i nie być heteroseksualistą. No nie wiem szukałem i nigdzie nie znalazłem informacji że lubi płaskie= gej.

Gość endy
Dnia 17.07.2019 o 12:31, Gość Taka jedna 30 napisał:

Pisałam tu jako 29-ka i jako 30-ka nadal potwierdzam, że duży biust bez szczupłej figury nie znaczy nic (no chyba że gigantyczne piersi w przypadku zetknięcia z fetyszystą). Nawet ładna buzia, długie włosy, tyłek a la Kim Kardashian nie pomagają. Nadal noszę stanik 75h, do tego zrzuciłam jakieś 8kg i cóż powodzenia nadal brak, ale jest mnie za dużo i staram się z tym walczyć. No i też prawda, że nie mam gdzie spraedzić czy się podobam, bo boję się porażki i wyśmiania. Na dicho nie byłam już ponad 1,5 roku, na mieście chodzę ze spuszczoną głową albo nie patrzę się w oczy. Życia towarzyskiego brak.

Ty tak serio kobieto? Czemu tak robisz? To są kompleksy z którch musisz wyjść.

Gość Alek
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Cóż nie będę cię przekonywał że jest inaczej bo i tak mi się nie uda ale powiedz mi skąd bierzecie to że jak ktoś lubi płaskie kobiety to musi być gejem czy ewentualnie bi oczywiście może tak być tak samo ktoś kto lubi duże biusty i nie być heteroseksualistą. No nie wiem szukałem i nigdzie nie znalazłem informacji że lubi płaskie= gej.

one są pojeebane ( może zazdrosne ) , płaska panna może być urocza, ostatnio taką jedną widziałem, płaska ale ładna i super charakter, pierścionek na palcu miała więc nie podbijałem nawet

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Alek napisał:

one są pojeebane ( może zazdrosne ) , płaska panna może być urocza, ostatnio taką jedną widziałem, płaska ale ładna i super charakter, pierścionek na palcu miała więc nie podbijałem nawet

Z tego co rozumiem z twojej wypowiedzi to Panny z płaską klatką są pojeebane no może z wyjątkami. Jaki ma to sens oceniać kogoś po wyglądzie? Sam wygląd może coś powiedzieć o człowieku ale oceniać kogoś w ten sposób. To tak jak ja bym powiedział że Panny z dużym biustem są pojeebane i jak dla mnie ma to tyle samo sensu.

Gość Gość

Co za temat 🤣 pewnie założony przez babę z obwislymi dojcami .

Gość Wiem to,
Dnia 1.11.2019 o 23:46, Gość Gość napisał:

kolejna cipcia-gej

Paszteciara 🤮.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Podświadomie szukasz cech męskich u kobiety po prostu. Czyli wolisz chłopców.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Podświadomie szukasz cech męskich u kobiety po prostu. Czyli wolisz chłopców.

Trochę cię poprawię bo nie szukam podświadomie tylko świadomie pewnych cech chłopięcych u kobiet. Na przykład krótkie włosy aczkolwiek według mnie nie każdej dziewczynie takie włosy pasują może jeszcze urodę taką chłopięcą no generalnie jak by dziewczyna wyglądała jak zniewieściały 18-20 letni chłopak bym był zadowolony ale oczywiście nie wszystko u chłopaków by mi pasowało (mówiąc o cechach fizycznych) w związku. Tutaj chyba wystarczy jeden przykład bo przeszkadzał by mi ... innego chłopaka a by uznać kogoś za homo czy bi to wydaje mi się że jest to dosyć ważny aspekt więc czy można powiedzieć że jestem gejem i lubię chłopców no nie wiem wedle mnie nie można. Ale powiedzmy że mi się w przyszłości odmieni i stwierdzę że ...y nie są takie złe i będę miał chłopaka to tak na prawdę co w tym złego? Ja nic takiego nie widzę ale może ludzie tutaj mnie oświecą. Nie wykluczam może czegoś nie wiem. I oczywiście to co napisałem dotyczy mojej osoby u innych może być podobnie ale nie musi i może być zupełnie inaczej.