Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moxia

Czy da się to osiągnąć bez zmiany szkoły?

Polecane posty

W przyszłości chciałabym pracować w szpitalu jako lekarz. Idę teraz do 2 klasy liceum, ale niestety profil humanistyczny uniemożliwia mi podjęcie tego zawodu w przyszłości. Czy jest może jakiś inny sposób? Kursy? Cokolwiek... Czy może raczej nie obejdzie się bez zmiany szkoły?

Dodam, że w 2 klasie nie będę miała chemii i biologi.

Gość gość
mój szwagier chodził w liceum do ogólnej klasy i bez problemu dostał sie na medycyne, teraz robi specjalizacje, takze nie musisz zmieniac szkoły tylko ucz sie super

Gość gość
dlatego powinni przywrócić egzaminy na studia, sama bys się douczyła biologi i chemii i nie miałabyś problemu

Irytuje mnie to, że teraz wraz z końcem gimnazjum musieliśmy wiedzieć od razu co chcemy robić w przyszłości. Nie oszukując się - kończąc gimnazjum wciąż jest się gówniarzem i teraz mając 17 lat wciąż nim jestem, ale mimo to muszę już być pewna co będę robić w przyszłości. BEZSENS!

Gość gość
Mozesz zmienic profil w tej samej szkole na biol-chem. Ja tez ide do 2 i jestem zla ale nic straconego bo teraz bedzie rozszerzenie , chyba ze wolisz zostac ale wtedy korki z mat i chemi bo sama sobie nie poradzisz, a wiesz ze na medycyne sa bardzo wysokie progi

Gość gość
tffuuu biol i chemi a nie mat cos mi sie pokrecilo we wpisie