Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalówna.

Czy wy też uwazacie że takie przadne ciche dziewczynki to frajerki?

Polecane posty

Gość Metalówna.

Ja nigdy nie byłam specjalnie porządna, w szkole piłam paliłam szlajałam sie paliłam zioło, wagarowałam, potem na studiach ostro imprezowałam a teraz mam 31 lat i mam męża dzieci swoją firme, podróżuje dużo i dobrze mi sie potoczyło zycie, tymczasem takie grzeczne dziewczynki-kujonki tak samo jak w czasach szkolnych nie miały nic z zycia tak nie mają nic teraz, pędzą gówniane i nudne życie :classic_cool:

Gość Metalówna.
a ja dalej jestem brudaską jak w czasach szkolnych :classic_cool: sprzedać komuś wenerę?

Gość stal dama-scenska
my akurat nie... ale niektorzy r****cze-co-popadnie bywa ze tak :classic_cool:

Gość Metalówna.
co jest, podszywaczu, żal d*pe ściska że jesteś nudny i beznadziejny, a ja nie? :classic_cool:

Gość stal dama-scenska
jestem kobieta... i tak od serca - nie zazdroszcze twojej mamusi :D

nie wiem czym sie tu chwalić... Że paliłaś zioło i chlałaś? Własna firmą? Co to za osiągnięcie, proszę Cię. Nie uważam, ze ciche, porządne dziewczyny to frajerki. Kwestia mentalności i tyle.

Gość Herr Piecia Goras
ja uważam , że cicha woda brzegi rwie

Gość gość
tak uważam bo jak to mówią złego diabeł nie bierze

Gość Metalówna.
no ale w czym takie tępe kujonki co teraz pracują za marne pensje były i sa niby lepsze ode mnie? Bo mi wszyscy mówili w liceum że źle skończe, że ćpunka, ze na niczym mi nie zależy i że sie stocze, nic nie osiągne, że jestem dziwna a takie kujonice potrafiące tylko wykonywać polecenia były mi stawiane za wzór. Dlaczego jako wzór stawiana jest, nudna, przesadnie grzeczna i do bólu nijaka istotka? Mojego nastawienia nie zmienił nawet fakt, że mam dzieci, choć fakt, wolałabym zeby w przyszłosci były grzeczniejsze niż ja, ale tez bez przesady, bo młodośc musi sie wyszaleć.

Gość Rose Madder1988
Ja też nie wiem czym Ty autorko się chwalisz? Korzystanie z życia zawsze równa się chlaniu, cpaniu itd? Jeśli tak to ja nigdy z życia w pełni nie korzystałam i nigdy nie zamierzam....skoro jestem frajerką to trudno.

Gość gość
A mi szkoda bylo tych podazajacych za tlumem pustakow. Bycie porzadnym to nie bycie nudnym, tylko indywidualista. Twoj post dowodzi, ze nadal musisz sobie udowadniac ze robisz to co 'tlum', bo przeciez trzeba miec meza, trzeba miec dziecko, bo jak nie to ktos sie bedzie z ciebie smial. Oj biedna, biedna z ciebie dziewczyna :/

Gość gość
jak jesteś porządna to zawsze znajdzie się osoba która rozsieje ploty o a jak nie to nikt cię nie weźmie bo wiedza ze masz gdzieś reputacje

Gość Metalówna.
Najlepsze, że nadal puszczam się po kątach, a mąż ma takie poroże, że stado jeleni można by obdzielić :D