Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge zglosic do inspekcji pracy ogłoszenia znalezione na g u m t r e e?

Polecane posty

Gość gość

niech sie dowc*pnisie i pracodawcy z psiej laski nauczą szacunku do innych ludzi! co to jest np. "szukam pani do sprzątania gotowej pracować bez umowy" ??? bez umowy ja sie pytam? też kiedys poszłam w jedno miejsce gdzie zarobki 6zł za godzine + brak umowy! uciekłam po jednym dniu i mieli kłopot bo zastepstwa nie mieli!!! nauczcie sie szacunku do pracowinkow albo "szfajcarska firma" to są jaja jakieś? ogłoszneia nieprofesjonalne z błędami ortograficznymi, dyskryminacja kobiet, osob zdrowych, zbieranie tajnych danych przez osoby nepowołane, bo każdy może wstawić ogłoszenie i dostanie 500-1000cv czyli bedzie miał wspaniałą bazę danych ZA DARMO a my pozniej mamy spam na poczcie i problemy bo znają nasz numer tel. itp. czas coś z tym zrobić!!! surowe kary za żarty

Gość gość
dobrze by bylo takich czubkow wyplenić

Gość gość
Raczej nie, ale też miewam taką ochotę. 90% ogłoszeń ma zaznaczone "pełen etat, umowa zlecenie" abo "pełen etat, umowa o dzieło" - swoją drogą ciekawe czemu można zaznaczyc jednocześnie etat i dzieło :o O bezpłatnych stażach, na które chętnie przyjmą młodych wykształconych z doświadczeniem.

Gość gość
bezplatny staż 2 miesiace i jeszcze list motywacyjny wymagany :)