Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana klaura

Pewien chłopak się przeze mne powiesił.

Polecane posty

Gość załamana klaura

Żartowałyśmy sobie z niego z koleżankami ale nikt nigdy nie przypuszczał, że zrobi sobie krzywdę. Wszyscy sobie z niego żartowali. Eh... smutno mi :(

Gość gość
oczekujesz litosci za to co zrobilas?

Gość bardzo dobrze
Dobrze się stało, nie przejmuj się. Słabe jednostki powinno się eliminować, w tym przypadku sama siebie zlikwidowała he he

Gość MODLE SIE O RAKA
spokojnie, jestes kobieta, jakos to sobie zracjonalizujesz:) pewnie na poczatek oczekujesz wspolczucia w obliczu tragedii jaka cie spotkala:D

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
p********a idiotko i dobrze miej wyrzuty do końca zycia zadreczaj sie tak jak ten bedny chlopak ! jestes zerem ! ( NIE OBRAŻAJĄC ZERA) słabe jednostki powinny być eliminowane ? ha takie jak ta kretynka autorka powinny być eliminowane !! ze mnie tez żartowali a mnie nie było do śmiechu teraz mam problemy....

Gość gość
Jesteś szmatą.

Gość gość
masakra dziewczynko ktoś przez ciebie się zabił tobie smuto ! phhhh to nie zwierzątko ci umarło tylko chodzi o ludzkie życie !! masakra jaka jesteś pusta !!

Gość Panna z mokrą gło
Dobrze tu bylo napisane o słabych jednostkach. Tak jest, było i będzie w społecznościach, że te lepsze jednostki, będą wykorzystywać jednostki słabe dla swoich potrzeb. Jeżeli rozrywką jest dla jakichś atrakcyjnych dziewczyn wyśmiewanie i poniżanie brzydkiego człowieka (czy to mężczyzny czy kobiety) to jest to ich prawo, bo one są jednostkami lepszymi i to do nich należy świat. Ci gorsi niech biorą ochłapy i się cieszą że pozwala się im żyć.

Gość gość
Nawet nie wyobrazam sobie co teraz czujesz. Z czego komkretnie sie smialyscie?cos powaznego? Opisz sytuacje blizej

Gość gość
Lepsze jednostki powinny mieć kulturę. Takie to lepsze w gadaniu glupot pffff

Gość MODLE SIE O RAKA
To sie nazywa realizacja koncepcji nadczlowieka w warunkach internetowych, po prostu jakas wewnetrzna sila emanuje od tych wpisow, musza je tworzyc niezwykle swiatli ludzie:D

Gość gość
słabe prowo...

Gość gość
Panna z mokrą gło>> p********z jak potluczona.. mnie tez w szkole podstawowej wysmiewaly takie wiejsckie pieknosci, ile nocy przez nie przeplakalam to wiem tylko ja... takie byly lepsze ze zaciazyly jedna po drugiej w wieku 16-18 lat, czesc juz mieszka z kolejnymi konkubentami pijusami, czesc jest regularnie bita przez męzusiów :) a ja skonczylam dobre studia, wylaszczylam sie, stac mnie na faje ciuchy, kosmetyczke, wycieczki zagraniczne, mam fajnego męza i male dziecko i kto tu k***a jest lepszy...