Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnosprawna_24

Obsesyjnie ukrywam swoją niepełnosprawność

Polecane posty

Gość niepełnosprawna_24

przez to nie mam znajomych, przyjaciół i faceta bo sie wstydzę :(

Gość gość
Jak?

Gość gość
a co sklada sie na Twoja niepelnosprawnosc? Tez jakis defekt dloni, na ktory latwo zwalic winy za cale zlo na swiecie? Bo jesli jezdzisz na wozku to rozumiem... Ale tego tak latwo ukryc sie nie da raczej

Gość niepełnosprawna_24
Mam trzeci sutek :(

Gość Ninanda
jesteś walnięty!! szukasz Pameli Anderson?? przed takimi ukrywasz swoją niepełnosprawność ???? a to ci się nie dziwę bo takie suki nie jara kaleka ale jak zaczniesz szukać normalnej dziewczyny to jeszcze masz szanse na miłość :)

Gość niepełnosprawna_24
nie mam lewej nogi od kolana w dół no i pewne zaburzenia bo urodziłam sie z porażeniem mózgowym :(

Gość gość
To zwracam honor! Faktycznie faceta to raczej miec nie bedziesz ale przyjaciol? Dlaczego nie?

Gość niepełnosprawna_24
dzieki za pocieszenie :(

Gość gość
tylko sie nie ukrywaj, bo niby gdzie chcesz tych przyjaciol znalezc jak siedzisz w domu?

Gość niepełnosprawna_24
ale ja nie siedze w domu chodzę do pracy, ale w lato to po pracy nie wychodze no chyba ze w długich spodniach po zakupy :(

Gość Ninanda
curwa mać !!! ja rozumiem wsio ja wiem jak ciężko ale ...........ale kurna chyba spotykasz się z ludźmi którzy też mają podobnie?? szukasz tam ? ja wiem to nie stosowne ja wiem to straszne jedno co wiem bardziej zrozumie ten co przeżywa to samo kurna nooooo! strasznie mi źle jak słyszę czytam coś takiego jestem cholernie zła czasami ...............SORRRY!!!!!!!!!!!!!! będziesz miała faceta!!!!!!!!!!!!!!! każdy zasługuje na spełnienie swoich zwyczajnych marzeń przepraszam ....myślałam że znowu sobie ktoś jaja robi jak to na kaffe

Gość gość
faceta to moze niekoniecznie. Ale przyjaciol to pewnie, ze tak ;)

Gość niepełnosprawna_24
wy chyba nie rozumiecie ja normalnie funkcjonuje nie widać ze nie mam połowy nogi bo mam proteze i z nią umiem chodzić że nic nie widać, poprostu wstydze sie kogoś bliżej poznać bo boję sie że oni sie dowiedzą jaka naprawdę jestem :(

Gość Leon 22 lata
A z twarzy ładna jesteś? Na ile się oceniasz w skali 1-10? :D Jak straciłaś nogę?

Gość gość
A dlaczego ma nie mieć faceta? Na pewno znajdzie takiego dla którego wygląd nie jest najważniejszy, są kobiety ,które są gorzej okaleczone i mają mężów i dzieci. Droga autorko !! więcej wiary w siebie , wyjdź do ludzi na pewno znajdzie się ktoś interesujący dla kogo Twoja niepełnosprawność nie będzie niczym strasznym. Przecież kochamy i lubimy innych nie tylko za wygląd i zdrowie , kochamy mimo czegoś a nie za coś. Pozdrawiam i głowa do góry!

Gość niepełnosprawna_24
taka sie urodziłam :( no wydaje mi sie ze nie jestem brzydka z twarzy, ale bardzo szczupła waże 42kg no i wiadomo kształtów kobiecych to ja nie mam :(

Gość gość
no faceta moze znajdzie ale raczej nie bedzie to wymarzony wybranek, bo bedzie musiala przebierac w tzw odpadkach, moze desperatach. To ja nie wiem czy warto? Facet szczescia nie daje. Po co Ci on? ;)

Gość gość
Nie masz biustu i bioder?

Gość Leon 22 lata
Przytyj trochę i będzie dobrze. ps. mogłabyś dać fotę protezy? :D

Gość niepełnosprawna_24
nie dam żadnej foty oszalałeś ? :P

Gość gość
Fota protezy, oszalałeś.

Gość Leon 22 lata
Nie oszalałem, jestem ciekawy jak wygląda :D

Gość Ninanda
curwa same p****y tu piszą na bank spotykasz się z niepełnosprawnymi w życiu na co dzień nie chcę nic sugerować ale choć przykre okrutne to jednak szybciej znajdziesz pośród ludzi którzy mają podobne do Ciebie problemy kogoś do serca jak wśród ludzi którzy tego nie doświadczyli to przykre ale w 80% niestety prawda jak to wygląda u Ciebie??

Gość gość
jesteś taka jak jesteś. Jeśli zaakceptujesz siebie to będzie akceptował Ciebie świat

Gość gość
Bog sam o sobie powiedział "Jestem jaki jestem" i zaakceptowali i pokochali go za to miliony ludzi na świecie... Zaakceptuj siebie - takim jaką jesteś a pokocha Ciebie świat

Gość gość
Ale dlaczego mowicie ze nie bedzie miec faceta?? albo jak juz to jakiegos z odrzutu, jesli ktos kocha to pokocha nawet bez nogi, trzeba tylko trafic na tego odpowiedniego...

Gość gość
Boga kochają miliony ludzi na całym świecie.... Nikt z nich nie wie czy Bóg ma nogi

Gość gość
Dobrze zarabiasz?

Gość gość
Nick Vujicic - człowiek BEZ RĄK i NÓG ma dziecko i zone