Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z głową w chmurach-ona

usprawiedliwianie swoich wad

Polecane posty

Gość z głową w chmurach-ona

Nie pomogę Jej bo przecież ma męża,Nie podzielę się z Nimi bo facet wszystko przepija,Nie warto pomagac bo to rodzina patologiczna,Nie chce się wtrącać bo to ich sprawa,a ja nie chce miec kłopotow,Nie udziele wsparcia bo sama/sam są sobie winni bo tak wybrali,bo takich wyborów dokonali,Nie chcę nic wiedzieć bo mam swoje zycie i nie potrzebuję dodatkowych emocji ,Kłamie dla Jej dobra albo Zdradzam bo mąż mnie nie rozumie,bo mam beznadziejną sytuację czy Oszukuję bo inaczej sie nie da,bo jakos trzeba sobie radzić ....moze pomieszałam to wszystko ale chodzi mi o to ze czasem w ten sposób ludzie usprawiedliwiają swoją niechęc do niesienia pomocy innym ,lenistwo,wygodnictwo,egoizm,chciwosc i tchórzostwo,brak serca i cynizm a ludzie zostają sami ze swoja biedą ,a biedne niewinne dzieci nadal cierpią bo ktos mógł pomoc ich rodzicom a zaniedbał czynienie dobra,a chorzy umierają w samotnosci bo nie znalazł sie nkt kto by wspolczuł i nie uciekł od cierpienia...

Gość Ninanda
jesteś zerem pasożytem rośliną pobierasz tlen nic nie oddając w zamian zacznij żyć ! wyjdź ze skorupy strachu ja ci to mówię ...strachliwa ;)