Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda dzisiejszy ''facet ''- porażka

Polecane posty

Gość gość

Parę dni temu byłam w Łodzi na Piotrkowskiej i powiem wam, że jestem zszokowana co się stało z acetami ? teraz to każdy wyglada tak : solara , różowa bluzeczka, rurki , jakieś przywieszki , puder na twarzy , włosy wyprostowane , japonki - po prostu masakra ! ja siepytam gdzie sie podziali PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI !

Gość gość
Prawdziwych kobiet też jak na lekarstwo.

Gość gość
dwie ulice dalej na budowie byli prawdziwi faceci, spodnie luzne z napisem skanska , dziury w podkoszulkach a smierdzialo od nich na 20 metrow. buty oczywiscie wysokie z filcem u gory.

Gość maczo niech inni mi wybacza
chodzą smierdzący to żle troche sie podpicóją jeszcze gorzej a wiec czego szukacie miłe panie?

Gość mały ogier
dla mnie nasze polki to po prostu brudne świnie smierdzą potem popsute zęby celulit wszedzie potargane włosy obwisłe cycy bez stylu ubierania sie. porażka.

Gość gość
3 odpowiedzi - na pewno jesteście tym typem faceta co opisałam na górze :) porażka :) Facet normalny, a nie taki co spedza na swoim wygladzie wiecej czasu co kobieta ! Jakbym była facetem to bym prała takie lamusy jak wy różowe bluzki są dla kobiet NIE dla facetów ! japonki wygladają OBLEŚNIE ! rurki dla dziewczyn - podkreślają figurę ! a wy po co chcecie pokazywać jakie macie piękne nogi ?! aa i solara tego t już nawet nie umiem skomentować.. niktórzy już używaja pomadek do ust .. niedługo facet bedzie zakochiwał sie w facecie bo przecież wy tacy piękni . Nawet Gabinety kosmetyczne wiecej facetow odwiedza niz dziewczyn . Matko co sie dzieje z tym siwatem . schodzi na psy córeczko .!

Gość gość
a czemu wszystkie odp tyczą się kobiet ?? Ja tu pisze o facetach, a nie o kobietach .. brońcie sie lalusie !

Gość egbfb
święta prawda autorko, przecież Ci "przystojni" co chodzą teraz po ulicach, to jakaś parodia mężczyzny ;)

Gość mały ogier
jakis czas temu czytałem na tym forum że nasi polscy faceci to brudasy i alkoholicy a dzis że za bardzo o siebie dbają . jak powinien wyglądać według was normalny facet?

Gość vrouw
Ale przeciez wyglad o niczym nie swiadczy! Taka moda. Zachowanie i kultura faceta jest najwazniejsza.

racja wszedzie sami pseudogeje w rurkach z torebuniami i puszczalskie pseudodresy..... bleeeeeee

moze i nie swiadczy az tak wyglad o czlowieku ale sa granice chopie, np idzie taki koes z torebunia w rozowych adidasach i w rurkach to mi sie odechciewa obiadu, albo napompowane pedzie w czapeczkach wykremikowane solary EHHHHHHHHHHH

Gość mały ogier
ja mam wizje kobiet które kiedys uważałem za bardzo atrakcyjne nie chodzi tu o wiek tylko o to że wy macie cos takiego że skoro macie już facetów to możecie sie doprowadzić do takiego stopnia zaniedbania że trudno jest uwierzyć robicie sie otyłe macie tłuste włosy zeby wam wypadają i nawet nie próbujecie tego zmienić.

Gość gość
ooo tak zapomniałabym o torebuni :D NIKE na pleckach :D ohh ahh :D

Gość vrouw
maly ogier... Hahahahahahaha.... Taka prawda niestety. Do pozostalych; Co w tym zlego, ze facet jest ,,trendy,,? (jestem kobieta)

Gość mały ogier
ja bardzo dbam o wygląd i jestem dumny z tego a takie wynalazki w kolorowych ubrankach to nie jest normalna rzecz u faceta ale sie zdarzają a wiec prosze nas nie identyfikować z tymi pedałami.

Gość gość
Ja tam nie wiem ja o siebie dbam :D:D no jedynie czasem wlosow nie umuje bo mi się nie chce :D ale ja włosy mije co 2 dni wiec czasem serio mi sie nie chce..

Gość gość
Nikt tu nie mówi gorolach z kopali - że to prawdziy facet chociaż tak jest ja miałam namyśli to ,ze facet 21 wieku wyglada jak ciota ! .. Dbać o wyglad może każdy ale żeby się malować , chodzić na solare , rozwe ciuszki i te japonki ! no to jest już masakra

a co do tego co powiedzial ogierek to nie rozumiem tego bo ja wlasnie mam na odwrot chociaz moze nie zapuszczam sie jak Wiesia spod sklepu to i tak jak nie mam nikogo to rzadziej sie maluje rzadziej zrobie cos z wlosami, nie patrze na to co zaloze, nie cwicze, a jak mam kogos na celowniku i udaje mi sie polowanie to wtedy kurde jakos tak mam motywacje zeby zadbac o siebie ;D

Gość mały ogier
mysle ze chyba dobrze jest sie przytulić do zadbanego faceta nisz do smierdziela i brudasa ..

Gość gość
wpiszcie w wyszukiwarkę ''Faceci 21 wieku'' i wejdźcie w grafikę .. co wyskauje ? masakra . Ja spadać spac . Niedługo przyjeżdża teściowa z daleka :/

ale w sumie jakby wpisac kobiety 21 wieku to tez nie jest zaciekawie;p jakies gole d*pska co centymetr ;p

Gość vrouw
adzison666 .. hehe... Typowe :) Do ogiera; ale co w tym zlego, ze facet ma rozowa koszlke czy rurki? Czy ubranie jest wyznaczniekim meskosci? Ja jestem na NIE!

Gość mały ogier
jak już sie nikogo nie ma to też trzeba o siebie dbać pewnie szybciej sie coś nawinie ja raz trafiłem na fajną laske zaciągłem ja do wyra a tu ząk pipcia zarośnieta jak za czasów gomółki i pachy z kilkunastu dniowym zarostem pomyscie same jak sie poczułem.

wrouv nie! nie chodzi o rozowa koszulke czy nawet same adidasy z rozowymi sznurowkami... ale o ubiór i styl o ten całokształt. Słit focie buziaczki... juz nie chodzi o tych tych pedzi takich prawdziwych ale o niektorych facetow ktorzy chca wygladac chociaz troche jak kobieta... no zaniedlugo w kieckach beda biegac bo stwierdza ze im jajka sie grzeja w lato i spodniczki sa przewiewne,....

ahahhaha no to lipton ci powiem jak trafiles na taki brzydki las włosia :D no faktycznie to nie zbyt mila niespodzianka . ja mysle ze lepiej na pierwszym meijscu zadbac o wyglad znad ubran a nie spod:P

Gość mały ogier
podoba mi sie że niektóre panie potrafią sie przyznać do lenistwa ale sos ratujcie sie jakoś bo gatunek fajnej laski jest zagrożony .

nie boj sie kiedys sie to wszystko zacznie od nowa. siwad sie konczy lodowiec sie roztapia, wody i nieba coraz bardziej gniewne, równik sie przesówa, ojezusie zobaczysz co to bedzie za pare lat, ja sie nawet ciesze:P