Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjnaKasiia

Chciałabym poznać zadbanego, elokwentnego, niezwykle intelignetnego

Polecane posty

Gość atrakcyjnaKasiia

obrzydliwie bogatego mężczyznę. Nawet specjalnie piękny być nie musi, byleby tylko o siebie dbał. Problem jest taki, że znalezienie partnera na całe życie z cechami które pozwolą mi i cieszyć się życiem i nie nudzić w jego towarzystwie jest niezwykle trudne, nawet dla wykształconej, inteligentnej, bardzo atrakcyjnej kobiety. Zawsze trzeba z czegoś zrezygnować. Albo trafi się kompletnie aseksualny przedsiębiorca, albo super ciacho któremu brak ambicji na najwyższym poziomie, albo ktoś atrakcyjny i zamożny, ale potwornie nudny i nie należący do bystrzaków... znalezienie sobie partnera na całe życie to naprawdę droga przez mękę, zwłaszcza jeżeli oczekuje się od kobiety, że pozostanie bierna w poszukiwaniach.

Gość gość
dobrze trafilas

Gość gość
No masz rację. Znalezienie kobiety wiernej w dzisiejszych czas graniczy z cudem...

Gość gość
wam ten seks już kompletnie mózgi pozalewał. wierna kobieta? a jaki to problem? ja taka jestem i mnóstwo moich koleżanek. szmaty wybieracie, to szmaty macie. proste. autorce życzę zaś powodzenia w znalezieniu idealnego partnera.

Gość gość
autorka widać kompletne zero mentalne a takiej to nikt na żonę nie chce!

Gość gość
No właśnie jestem sam. Wolę to niż ponownie po kilku latach związku zderzyć się z prawdą :/ Akurat ta o której piszę nie była szmatą, zwykła kobieta, tylko nagle jej ktoś w główce zawrócił i w jej brzuszku się motyle pojawiły :) Pobiegała za nim miesiąc, on zrobił co chciał, a ona później chciała wrócić, takiego wała :) Później się wszystkim żaliła, jaki to ze mnie drań, że po tylu latach wspólnie nie chcę jej przyjąć i że chyba nigdy jej nie kochałem skoro tak szybko zapomniałem...

Gość do gości wyżej
Ja miałem dokładnie taką samą sytuację! Zostałem zdradzony z jakimś ulizanym pedałkiem, polatała za nim, pojawiły się motyli, on zrobił z nią co chciał, zostawił, a później ona mnie błagała żebym pozwolił jej wrócić. Oczywiście nie było takiej opcji, to później poszły w świat informacje jakim to jestem draniem i okropnym facetem, co oczywiście było nieprawdą. Też wolę być sam, bo kobiety wierne to tylko w fantastycznym świecie można znaleźć.

Gość do gości wyżej
Najbardziej jednak jestem zły na siebie za głupotę. Jak z nią byłem to bym się pewnie zabić za nią dał, wszystko robiłem żeby ją uszczęśliwić, ale jak widać miłości nie ma, są miłostki które pojawiają się i znikają. Tak właśnie stało się z moją byłą, zakochała się w wyglądzie jakiegoś innego, pozwoliła się przelecieć kilka razy i kiedy ten ją zostawił, motylki przeszły, myślała że może bezkarnie wrócić, jakbym jakimś frajerem był.

Gość gość
Ale co sie dziwicie? Kazdy zostawi gorszy model na rzecz lepszego. Jezeli facet nie jest fizycznym chodzacym idealem, to kazda kobieta majac okazje zdrady z kims o wspanialym ciele, zrobi to. Instynkt zawsze wygra z rozumem a jak kobieta ma mokro w majtkach na widok jakiegos faceta to pozwoli sie przeleciec chocby byla w szczesliwym malzenstwie :D

Gość ekwiwalentna wymiana
wklej zdjęcie najlepiej filmik tylko jako samotna osoba bo wymiana musi być tożsamie opłacalna. moja cena: 180 cm, 71 kg, typ południowo słowiański itd. jak dalej porozmawiamy to poznamy się tochę bliżej. pasi? lubię kobiece kobiety. znasz się na żuciu gumy? ja lubię lukrowe lizaczki. i raz a super.a Ty cudna?

Gość gość
A co dajesz w zamian? :-D

Gość atrakcyjnaKasiia
c.i.p.e. To malo?:)

Gość grafika za grafikę
;[-:{+'. wyszedło szydełeczko? ❤️ 👄 :)

Gość gość
no to rzeczywiscie duzo :-D