Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc777

Ciąża?

Polecane posty

Gość gosc777

Witam. 23 maja uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Wszystko było okej. 27 maja dostałam okres, a następny 23 czerwca. Żadnych objawów mogących świadczyć o ciąży czyli zero bólu piersi, zero mdłości, temperatura ciała na normalnym poziomie. Od tej środy (czyli od 10 lipca) zaobserwowałam pogorszenie samopoczucia (m. in. lekkie zawroty głowy, zmęczenie) i niechęć do papierosów. I tutaj nasuwa się pytanie - czy to możliwe, że jestem w ciąży? Wydaje mi się dziwne, że dopiero po takim czasie odrzuciłoby mnie od papierosów. Właściwie niechęć ta nie jest całkowita. Mogę wypalić 2-3 papierosy dziennie, ale na więcej po prostu nie mam ochoty (wcześniej potrafiłam wypalić paczkę dziennie). Zastanawiam się czy może to być spowodowane czymś innym? Może ogólne wymęczenie organizmu? Ostatnie dwa miesiące były dość intensywne (dużo alkoholu, kawy również nadużywam) + stres związany z sesją.

Gość gość
Ooo ile bym dala za niechec do fajek.Skoro prowadzilas taki tryb zycia to organizm ma dosc trucizny , nie dziw sie to nie ciaza pozdr

Gość gość
zrób test- proste i logiczne