Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22-24 lata tez u was taki szał wsród znajomych na zareczny, sluby i dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

?:D

Gość gość
pewnie wiocha jakaś. Bo wiekszość w tym wieku się jeszcze uczy, bawi póki jeszcze czas, potem pracy będzie szukać i około 30 pomysli o założeniu rodziny

Gość kubalonka25
tak a ja jestem wolna od tego, bo nie chce ani slubu ani dzieci ;)

Gość Tak. Głónie ze starymi truposz
czakami którzy robią na ich utrzymanie

Gość gość
bo becikowe jest no i Rząd wydłużył urlop macierzyńsko-tacierzyński.

Gość gość
ale po kiego ?! masakra teraz ślub i dziecko to dopiero po 30stce ! używać trzeba życia uczyć się nie wiem wyjeżdżać za granicę zwiedzać bez kuli u nogi ;) przede wszystkim wpierw zarobić na rodzinę na dziecko na przyszłość a nie bieda ale dzieci a potem nawet mieszkać nie ma gdzie .....głupota bezdenna !!!!

Gość gość
tak. mam 24 lat i niedługo kończę studia. mam już pracę i myślę trochę innymi kategoriami niż moi znajomi. śmieszy mnie, że ludzie, którzy jeszcze szkoły nie skończyli, zarabiają marne grosze na korepetycjach albo kelnerowaniu, zabierają się za zakładanie rodzin. parodia dorosłości. w ciągu dwóch lat przynajmniej pięć par z mojego kierunku się pobrało. masakra.

Gość gość
oj był szał, był. ja już kilka lat starsza jestem i teraz po tych wszystkich ślubach i cudownych planach zaczyna się powoli sezon rozwodowy :D

Wsrod bliskich znajomych na szczescie nie,wsrod dalszych trafiaja sie dzieci,ale to zazwyczaj wpadki.

Gość gość
chyba u cyganów albo rumunów bo 22 lata to jeszcze dzieciak w cywilizowanym świecie

ja mam wśród znajomych mnóstwo singli oraz osob w związkach, które nie mają parcia na ślub a dzieci to nawet nie lubią :D :) ale jest kilka takich co to już urodziło, niektóre powychodziły za mąż (głownie po wpadkach, chociaż może są takie 2 co wyszły za mąż nie z powodu brzucha) ...ale to takie dziewczyny co od gimnazjum albo liceum marzyły tylko o znalezieniu bogatego faceta, założeniu rodziny :) cóż - osiągnęły sukces :)

Gość gość
nie ze znajomych nikt jeszcze nie ma ani dziecka, ani zaręczyn ani ślubu. zaczynamy z koleżankami w sumie na to narzekać po na czyjeś wesele to by się poszło.

Gość gość
Ja mam 23 :) Mąż 28 :) Obydwoje pracujemy a ja dokańczam magisterkę :) Zarabiam niemało, bo mam mało popularny zawód :) Nie jestem w ciąży, nie mamy dzieci. Bardzo się kochamy, poznaliśmy się jak miałam 17 lat. Powoli dochodzimy do wszystkiego razem. Niech każdy żyje własnym życiem i własnymi wyborami. Niektórzy wolą wziąć ślub w wieku 20 a inni w wieku 30 lub 40 lat:)

Gość gość
2013-07-13 13:20:48 [zgłoś do usunięcia] gość Ja mam 23 Mąż 28 Obydwoje pracujemy a ja dokańczam magisterkę Zarabiam niemało, bo mam mało popularny zawód pewnie sprzątaczka :) bo z myśleniem masz problemy! pytanie w temacie jest o znajomych a nie o ciebie, wiec idz się madrzyc gdzie indziej, najlepiej na wizaż:)

Gość gość
haha "dokańczam magisterkę" :D Na jakim kierunku prywatnej uczelni magistranci są analfabetami?