Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 euro/godz za pracę przy zbiorach - MOŻLIWE???

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie jedna z panienek chwali się tutaj, ze ma 9 euro na godzinę przy zbiorach (już nie pochwaliła się czego) - zarabiał ktoś z was tyle?

Gość gość
zbiorach czego?? wyrażaj się dokładniej to i ludzie będą wiedzieć co odpisać

Gość gość
niemożliwe,4 euro to max.przy zbiorach czegokolwiek

Gość gość
nie napisała - podejrzewam, że owoców albo warzyw np pomidorów

Gość gość
no ale na tej stronie pisze, że to najprawdopodobniej próba oszustwa.

Gość gigi gigi
ale od tych 9-ciu euro odlicz przede wszystkim prowizję dla agencji i podatek, oraz ubezpieczenie!!! nie zostanie ci więcej jak 5 - 5,5!!!

O rany to za granicą tak mało się zarabia na godzinę przy zbiorach? 4 euro? Myślałam, że te 9-10 e to norma.

możliwe, jeżeli liczy za całosć, mój mąż zarabia 6,40euro. ale to jest kwota jaka dostaje do ręki, po odliczeniu mieszkania, rachunków,

Gość papi11
heheh padłam bo ktos zle przeczytał i załozył ten temat napisała ze 9 godz pracy a ktos ze 9 eu hahaha. wychodzi mi niekiedy 50-60 eu na dzien. cwelu . żal ci d*pe ściska hahah

Gość papi11
i zadnej prowizji dla zednej agencji ludzie co wy mówicie . zreszta nie bd sie w*****ac tym że ktos czytać nie potrafi ze zrozumieniem teraz to ja mogę sie naśmiewać z ciebie

10euro jak u mojego męża to zarabia ten najgłówniejszy, bo ma dodatkowe uprawnienia na traktory, to on za jeden zjazd potrafi przywieź 3tys euro, gdzie reszta tak 1500-1800

Gość gość
papi11 heheh padłam bo ktos zle przeczytał i załozył ten temat napisała ze 9 godz pracy a ktos ze 9 eu hahaha. wychodzi mi niekiedy 50-60 eu na dzien. cwelu . żal ci d*pe ściska hah xxxxxxxxxxxx przepracowałaś dopiero kilka dni - jeszcze nie dostałaś jednego centa do ręki - a już ludzi od c.w.e.l.ó.w wyzywasz??? najpierw dowiedz się znaczenia tego słowa idiotko!!! pogadamy jak ci wypłacą - żebyś nie była zdziwiona!!!

Gość papi11
kase wypłacaja co tydz wiec co zarobiłam to dostałam .. cwelu . bye

Gość gość
jescze raz radzę sprawdzić co znaczy to słowo, chora psychicznie, biedna dziwczyno!

Gość gość
kurna ale przeważnie płacą nie na godzinę a za ilość jaką zbierzesz wiem bo tu w DE teraz zbiór truskawek pełno polaków widziałam wiem że płacili im od koszyczka ale ile to nie powiem musiałabym zapytać :)