Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabatka1234

niewychowana rodzina...jak powiedziec,ze to za pozno na wizyty

Polecane posty

Gość rabatka1234

o 23:20 pisze smsa do mnie mój bratanek...spisz?? k...wa nie nie spie i czekam az mnie odwiedzi o godzinie 23:45 dzwoni moj brat i pyta co robimy bo (wracał niedopity od drugiego brata).kurde ja mam dwojke małych dzieci i 5 i 3 latka...maz pracuje,wieczorem o tej porze padamy kiedys przyjezdzali o 22;00 do nas i pryzmykalismy oko,wiec moze mysla,ze mozna do nas o 23:50 zadzwonic i my chetni na imprezke ...kuwa..nie ma siły na niewychowana moja rodzine! jak ..kwa dac do zrozumienia,ze to sa bardzo pozne godziny... moj brat był kiedys kim waznym w mojej miejscowosci i sie nauczył,imprezek..bratanek to samo zero liczenia sie ze mna

Gość gość
kobieto o 21 wyłaczaj telefon i tyle, a jak by przyjechali to bym otworzyła drzwi i powiedziała ze spalismy i własnie nas obudziłes i zamykasz drzwi i tak kilka razy i sie naucza

Gość rabatka1234
czy wypada wyjsc do nich i stanąc w dzwiach całkiem naga dając do zrozumienia , że się już spać kładziemy?

Gość rabatka1234
dokładnie tak zrobie

Gość rabatka1234
podszywek z tym staniem nago...pomysłowy ::)

Gość gość
zrób jak napisałam a dadza sobie spokój ;) bezczelna masz rodzinke swoja droga

Gość rabatka1234
egoistyczna bo tam sami faceci...w mojej rodzinie prawie i mysla,ze wszystko im wolno bo brat był kiedys wysoko postawionym politykiem

Gość gość
moj brat był kiedys kim waznym w mojej miejscowosci i sie nauczył,imprezek..bratanek to samo hahahaha a cóz to za wsiowa ważna PERDONA zt ego zachlanego ryja ? ile ty masz lat ze brata syn mówi do ciebie na ty ? dlaczego pozwalasz gówniarzowi traktować się jak kumpele od kielicha sama jestes sobie winna

Gość rabatka1234
wiem,ale sa pewne granice...do godziny 22:00 jak ktos dzwoni to jeszcze mnie nie wk....wi,ale pozniej tak,a do tej pory dzwonili do 22:00

Gość rabatka1234
tak to moja wina pozwoliłam sobie wejsc na głowe,teraz mam za swoje,ale musze tego ich oduczyc mam swoje zycie i tyle ciagle jestem zajeta,nie mam czasu na rozbawianie ich,wszystkim im zycze mase dzieci i wnukow,zeby mieli co robic!!!!

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/