majkelijja 0 Napisano Lipiec 13, 2013 Mam taki problem .. Mam 16 lat, ostatnią miesiączkę miałam 25 maja :C spóźniła mi się wtedy koło tygodnia ale była.. A teraz od tej pory nic... co jest nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 Powinnam udac sie do ginekologa. Tak czasami sie zdarza,ale powinien zbadać Cię lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 a może to samozapłodnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mjkjsaf43%$# Napisano Lipiec 13, 2013 Jeźli jest hermafrodytą to to bardzo możliwe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mjkjsaf43%$# Napisano Lipiec 13, 2013 Jeźli jest hermafrodytą to to bardzo możliwe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majkelijja 0 Napisano Lipiec 13, 2013 ciążę można wykluczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr Gilbert Napisano Lipiec 13, 2013 Na moje oko nie moszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 Może ktoś wypowie się poważnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 Morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 współżyłaś używasz tamponów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2013 Tak, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2013 Pomozcieee ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach