Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na sobote..

Polecane posty

Siemanes people🖐️ Dzis sobota, w zwiazku z tym pelen chill out🖐️ Troche musialem odespac dzisiejsza noc, bo dzialo sie[czec] Puscilem 150 zl w centrum🖐️ A co?! Stac mnie🖐️ Po lekkim sniadanku, zlozonym z arbuza i jogurtu o smaku owoce lesne, oporzadze troche mieszkanie i planuje pojechac na 2 godzinki nad jeziorko troche sie wykapac. W drodze powrotnej wbije do Starego Browaru kupic jakies polo i do Douglasa, bo mi sie woda konczy. Moja dzisiejsza propozycja obiadowa to: 1) flaki wolowe z bulka 2) brzoskwinia 3) smutis malinowy 4) dzban zielonej lipton ice tea. Tak mialo byc, ale nie bedzie. Zycie zaskakuje. Dziewczyna zaprosila mnie na kolacje do restauracji, wiec nie bede sie zapychal flakami. Tak czy siak wam zycze udanych flaczkow🖐️ Smacznego.

Gość gość
OMG

Gość gość
ja miałam takiego kacora że 2 litry kefiru poszło na śniadanie hahahah ale fajnie było ;) a dzisiaj na obiad ?? nic :) obiadokolacja ale zero pomysłu jak na razie

Jak sie pije dobre alkohole, to kaca nie ma duzego;) Pewnie jakies buzony pilas;)

Gość gość
Oj Macku Macku ty bogaczu. Wydales 150 zl w jedna noc? Fascynujace :)

Gość gość
zaraz mnie skręci :O weźcie przestańcie z nim gadać co ? aaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
no i tu się zdziwisz Maciusiu :) gin tonic hahahaah w dodatku Bombay ale stanowczo za dużo ;)

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"Czasami trzeba pokazac przy laskach, ze bidy nie ma" X No tak jak sie nie da rady pokazac ze ma sie mozg i potrafi sie go uzywac to trzeba sie $$$$$ ratowac :D

Gość gość
Przy laskach? Po co imponowac innym 'laskom' skoro ma sie juz dziewczyne? Oj nieladnie :)

Awesome;) No coz, to widocznie masz trudnosci z zachowaniem umiaru;) Chociaz sa takie alkohole, ktore wchodza jak woda np. malibu z mlekiem, czy Ouzo;) Mozna pic i pic,dopiero pozniej jest male zdziwienie;)

@gosc: jestem prozny🖐️ @najwyzej: obawiam sie, ze Ty nie mozesz zaimponowac niczym, nawet $$$$$$, stad w Tobie tyle agresji i nienawisci:) Tak czy siak zycze Ci dobrego dnia i slodkiego milego zycia, poniewaz jest tyle gor do zdobycia🖐️

Gość gość
ee tam zaraz umiaru ;) impreza udana była człek nie kontroluje ile czego wypił fajnie było a teraz po kefirze jest OK ;)

Gość gość
'Jestem prozny i musze sie tym pochwalic na kafe' :O

Gość gość
U mnie krupnik zupa smacznego

@gosc: tak, musze sie tym pochwalic na kafe - wiernej grupie moich stalych czytelnikow.

@gosc: krupnik mialem w trzeci weekend kwietnia, ale planuje zrobic jeszcze w lipcu. Dziekuje i wzajemnie smacznego.

Gość gość
mozna imponowac zlociszami gdyby to byla jego kasa a nie starych 🖐️

Ja dzisiaj idę na jakieś ciekawe naleśniki do bistro. A zupa była z torebki, o smaku kurczaka. ;)

Gość gość
dzisiaj wychodzę do clubu zatem pewnie delikatna konsumpcja nastąpi ;) ale raz się żyje heheheh pozdrowionka i miłego dzionka !

Dysponuje wylacznie wlasnymi pieniedzmi, rodzice przestali mnie sponsorowac dobrych pare lat temu🖐️ Juz na studiach zarabialem, w tym w prawie kazde wakacje za granica🖐️ Jedyne co od nich pozniej dostalem to mieszkanie i polsportowe auto - na nowa droge zycia🖐️

Gość sasanka niebieska
przypomniales mi, mnie tez sie woda konczy. chyba stanie na niebieskim Laurenie.

Gość Najwyzej punktowana odpowiedz
"@najwyzej: obawiam sie, ze Ty nie mozesz zaimponowac niczym, " X Ty wiesz wszystko lepiej :D Nawet to kim jestem i co soba reprezentuje :D Smieszny jestes :D X "nawet $$$$$$, " X Ja zarabiam w euro nie w $$$$ :D X "stad w Tobie tyle agresji i nienawisci " X Stwierdzam fakty - bo skoro ktos na forum musi chwalic sie kasa to nie dosc ze jest prozny to w dodatku nic soba nie reprezentuje. To co robisz na forum daje czysty obraz tego kim jestes - pelny kompleksow dzieciak dzianych rodzicow bez planow na przyszlosc i jakichkolwiek aspiracji :D To ty szukasz ciagle akceptacji tego kim jestes na forum i temu sluza wszystkie twoje tematy - by ktos napisal ci ze jestes z***bisty. Szukasz akceptacji w swiecie wirtualnym bo w zyciu realnym nie masz wielu znajomych. Pewnie twoim jedynym kolega jest ojciec a kolezanka matka :D

@Loooser: widze, ze spodobalo Ci sie w tym bistro. Pewnie, a co sobie bedziesz chlopie zalowal. Jedz na zdrowie. Tez czasami jem zupe z torebki.

Gość sasanka niebieska
jest tez opcja, ze Maciek zartuje / prowokuje. p.s. ja dostalam od rodzicow odwage i przekonanie, ze impossible is nothing, a to zawsze daje najwieksze profity, finansowe rowniez;)

@najwyzej: audiencja skonczona. Wpadnij jutro na topic: "propozycja obiadu na niedziele":)