Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

saczace sie wody plodowe na co lekarze czekaja?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 36 tyg odchodza mi widy jak dlugo mozna czekac z porodem wiem ze to jeszcze troche za szybko ale czy czekanie bardziej nie zaszkodzi niz pomize

Gość kolorowankaP.
ale co ci lekarz powiedział? kiedy masz sie zglosic do szpitala ? powinnas pojsc na obserwacje !

Gość gość
powinnas lezec w szpitalu,przynajmniej ja tak mialam i kilka dziewczyn ktore znam

Gość gość
No nie mów, że Ci się sączą wody a lekarz zbagatelizował?? Idiota jakiś. Ja np. mam paciorkowca więc kiedy mi wody odejdą to muszę zasuwać do szpitala na wariata bo mi muszę natychmiast podać antybiotyk, żeby dziecko nie zaraziło się okropną bakterią, nie wyobrażam sobie, żeby mi powiedział taki w tym momencie "a jedź pani do domu" :O

Gość gość
Wiesz wlasnie romawiam z siostra ona pracuje na oddziale polozniczym i mowi ze powinnas lezec w szpitalu

Gość gość
proponuje isc na izbe przyjec

Gość gość
Jestem w szpitalu dostaje antybiotyki dostałam zastrzyki na rozwinięcie placek ale tak myślę że skoro te wody się sącza to czy nie ma zagrożenia dla dzidziusia jak ich.zabraknie?lekarze narady ie mówią żeby czekać......

Gość gość
No nie wiem czy można długo czekać raczej do 40tyg nie dotrfasZ

Gość gość
moc sie nie mrtw wody sa na biezaco uzupelniane przez twoj organizm. jestes pod stala opieka jest ok. moja kolezanka czekala 5 dni z saczacymi sie wodami bo nie bylo skurczy wiec lekarze czekali najpierwna samodzielne rozpoczecie porodu - to zawsze lepssze niz oksytocyna!!

moja koleżanka leżała na patologii z sączącymi się wodami ok. 4 dni. Mała urodziła się zdrowa, tylko z tzw. rybią łuską. Pogoń ich lub daj w łapę. Takie są polskie realia, ja rodząc też musiałam zapłacić. Tzn. mąż.Jakbym tego nie zrobiła to nie wiem co by było. swoją drogą, powodzenia, daj znać jak Ci poszło ;)

Gość gość
Oni uważają że póki nie ma zakażenia itp.to lepiej czekać żeby dzieciątko trochę podrożało a ją się martwię.....mogę leżeć byle by tylolo było ok

Gość gość
podrożało?!?!?!?!?!?!?

Gość gość
Moja bratowa miała uzupełniane wody płodowe kroplówką.

Gość gość
Miało być podrożało pisze z tel

Gość gość
Podroslo

Gość gość
hahhhauahauahaaa bo lepiej jak podrozeje lepiej je potem sprzedasz :classic_cool: