Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można zajść w ciąże po seksie w ostatnim dniu przed miesiączką/nowym cyklem?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj kochałem się z moją dziewczyną bez zabezpieczeń. Miała ostatni dzień niepłodności bezwzględnej. Dziś dostała okresu. Trwa on zwykle 30dni. Rozmawiałem z nią i powiedziała że czuje sie jak zawsze a okres jest tak samo intensywny. Czy jest szansa że zajdzie w ciąże?

Gość gość
dziewczyna ,kobieta zapamietaj zawsze może być zapłodniona.Jest to jej natura.Nigdy nie wchodz do dziurki jak nie jest zabezpieczona.

Gość gość numer6
Nie ma tu szans na ciążę, ale skoro nie chcecie mieć dzieci to niezabezpieczone stosunki nie powinny się zdarzać nigdy!

Gość gość
Właśnie bo podczas kilkudniowej menstruacji odczyn PH pochwy staje się kwasowy by nie doszło do zakażeń bakteriami, infekcjami. Takie środowisko jest też zabójcze dla plemników, a że do owulacji jeszcze ponad 10 dni to teoretycznie nie mogłem jej zapłodnić. Piszcie jeszcze jakby co. Traktuje to mega poważnie. Tym bardziej teraz...

Gość gość
Oczywiście, że można. Owulacja zawsze może się przesunąć i nastąpić wcześniej, nie da się wyliczyć, kiedy będzie miała miejsce. A gdybyś to naprawdę traktował poważnie, to byś się zabezpieczał. W każdym innym przypadku jest ryzyko zapłodnienia.