Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasha kakakak

dziwna miesiaczka

Polecane posty

Gość natasha kakakak

Czesc Witam dziweczyny potrzebuje pomocy bo nie zabardzo wiem co sie dzieje a do lekarza nie moge isc narazie bo mieszkam za granica i nie mam jeszcze tu ubezpieczenia.Mam bardzo nieregularne okresy i biore teraz homeopatie na wyregulowanie. ale raczej to nie powinno miec skutkow ubocznych a wiec dostalam okresu ale jakiegos bardzo dziwnego. Nigdy nie mialam takiego okresu. Jest tylko widoczny przy po dcieraniu jest go sporo przy podcieraniu jest taki jakis rozowy:/ im wiecej podcieram tym mniej leci a pozniej znika;/ nie mam nic na podpasce bo nie wydostaje sie na zwenatrz ;/ jak robie siku to wyplywa go wiecej i dzis zauwazylam ze jest on bardziej czerwony ale wciaz nie wyplywa. Pragne wspomniec ze czesto wspolzyje bez zabiezpieczen i do konca. Nigdy nie mialam takiego okresu zawsze zaczynal sie obfity i pierwsze 3 dni obfity , pozniej coraz mniej az w koncu sie konczyl a trwal 7 dni. a ten dziwak przyszedl jakos wczesnie , piersi mnie przed nim nie bolaly i nie bola teraz a czesto mnie bolaly przed okresem. czuje ten okres w podbrzuszu ale tak jakby nie mogl wyplywac wogule:/ co to moze byc??? czy moze mialyscie podbne sytuacje i nie bylo to nic powaznego????tylko prosze bez glupich komentarzy.

Gość gość
co bierzesz na wyregulowanie @?podaj nazwe tego preparatu

Gość natasha kakaks
nie jestem w Anglii tylko w Irlandii i nie pracuje narazie wlasnie skonczylam studia i szukam pracy staram sie o ubezpieczenie ale to troche potrwa wizyta u lekarza jest tu bardzo droga niestety. Boli mnie troche podbrzusze teraz i zrobilam z ciekawosci test ciazowy first response i wyszla ta druga kreska bardzo cieniutka wiec nie wiem chyba to nie ciaza:/ ale skurcze mnie troche lapia chyba to ze stresu

Gość natasha kakaks
na wyregulowanie biore phos.m tak sie nazywa to homeopatyczny lek.

Gość gość
Jestes głupia i nieodpowiedzialna, na wyspach antykoncepcja jest darmowa więc nie znajduję słów, aby opisac twoje postepowanie.

Gość gość
jeśli wyszła Ci druga kreska, nawet bardzo cieniutka, lub słabo widoczna,tzn. że jesteś w ciąży. Piszesz, że @ jest wcześniej niż powinna, to wygląda to na krwawienie implantacyjne.

Gość natasha kakaks
tak tylko ze ja mam meza i staramy sie o dziecko. komentarze takie zachowaj dla siebie. tylko sie pytam a biore te leki poniewaz mialam bardzo nieregularne okresy. ale skoro ta miesiaczka przyszla i jest skapa i wogule inna to sie pytam czy mi nic nie dolega . a jesli bys chciala wiedziec moja droga to w irlandii antykoncepcja nie jest za darmo kto ci takich glupot nagadal

Gość natasha kakaks
poprostu nigdy takiego dziwnego okresu nie mialam dlatego zapytalam. czy ma uznac ten test czy jednak nie bo jakas bardzo cienka ta kreska. a ile trwa plamienie implantacyjne bo te moje plamienia zaczely sie 11-go

Gość natasha kakaks
a i jeszcze zapomnialam dodac ze mieszkam w republice irlandzkiej a nie w polnocnej czyli nalezacej do anglii. wiec dlatego jest tu inaczej.

Gość gość
ile trwa plamienie tego nie wiem, ale dla pewności zrób ponownie test, tak ze 3 dni po tym pierwszym teście. Kreska powinna być już wyraźniejsza.

Gość gość
chociaż z drugiej str to dziwne,że tak szybko test cokolwiek pokazał, bo najszybciej wykrywa jakoś 10 dni po zagnieżdżeniu :?

Gość natasha kakaks
tez sama nie wiem . ale zapomnialam dodac ze przed tym krwawieniem tez mialam jeden pozytywny test taki cienki jak ten . pozniej jeden dzien krwawienia tylko przy podcieraniu i pozniej cisza i teraz tego 11-stego to samo juz jest 3 dzien a nic na podpasce nie ma :/ moze sie rozkreci bo teraz jest coraz bardziej czerwony. ale leci z jakims plynem przezroczystym jest duzo plyno:///// jakby woda:///////