Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka + 2 m

Seks grupowy po wcześniejszym przebadaniu się niesie nadal jakieś ryzyko

Polecane posty

Gość Studentka + 2 m

zachorowania na hiv i innych świństw ? Tyle się czyta i słyszy , że mam obawy... Jak jest u was dziewczyny i chłopcy ;) Uprawiacie seks oralny z nowo poznanymi partnerami ? Porozmawiajmy...

Gość gość
a masz ochote studentko? ;)

Gość gość
a masz ochote studentko? ;)

Gość gość
Zawsze jest ryzyko hiv jak i również innych chorób przenoszonych drogą płciową dlatego najlepiej na początek stosować prezerwatywy a gdy już będziesz chciała to można bez

Gość Studentka + 2 m
Tak;) mamy małą ochotę(nudzi nam się :P) ) ale się obawiam .Ze swoim wcześniejszym chłopakiem nie uprawiałam seksu oralnego a teraz mam idealnych kandydatów ale i większy strach bo mowa o trójkącie

Gość gość
to dawaj robimy :D

Gość gość
Wiadomo że trójkąt zwiększa ryzyko hiv

Gość gość
a jacy to kandydaci ? Polacy ?

Gość gość
"Wiadomo że trójkąt zwiększa ryzyko hiv" Trójkąt zdrowych osób zwiększa ryzyko HIV? :D W tytule jest przecież zaznaczone, ze chodzi o osoby przebadane (czyli w domyśle zdrowe) - więc wytłumacz mi jakie ryzyko HIV niesie ze sobą kontakt ze ZDROWĄ osobą czy nawet dziesięcioma?

Gość gość
To że jest zdrowa to nie może zachorować? Pomyśl troche

Gość Studentka + 2 m
to nie Polacy .Studiuje w Szkocji... Zostaliśmy w środę przebadani i cała trójka jest zdrowa !! Wczoraj otrzymaliśmy wyniki. Boję się nadal ale chłopcy już nie i nalegają :P

Gość gość
A pozatym w międzyczasie mogą z kilkoma innymi dziewczynami uprawiać sex także któraś z nich może mieć hiv

Gość Studentka + 2 m
od środe żadne z nas nie uprawiało seksu z kimś innym

Gość gość
Ale nie oznacza że nie będzie uprawiał

Gość gość
a o czymś takim jak "okienko serologiczne" słyszała?? To że teraz w teście nie wyszło, nie znaczy, że nie mogą być zarażeni...

Gość gość
jak któryś uprawiał seks krótko przed badaniem i się czymś zaraził,to w badaniu nie wyjdzie.dopiero za jakiś czas.

Gość gość
o ile mi wiadomo to badania się powtarza własnie ze względu na okienko, a jeżeli ktoś podchodzi do sprawy "ale może zdradził" to w ogóle nie powinien uprawiać seksu :O poza tym teraz to nie hiv panuje ale kiła i rzeżączka :P

Gość gość
przebadanie sie? okienko serologiczne 3 miesiace ... wiec hiv wyjdzie ale wynik mowi ze na 3 miesiace wczesniej mial/ nie mial a co robil przez ostatnie 3 miesiace to neinawiadomo.... gumka nie chroni przed hpv i hsv w pelni.... i dosc latwo to jest zlapac nawet zachowujac extremalna higiene (a jak wiadomo to niszczy emocje wiec malo kto ja stosuje) wiec nawet majac gumke licz sie z hpv i hsv - to pierwsze u faceta zmiany skorne, usuwane laserowo - choroba ogolnie nieuleczalna, a u kobiety to przerabana choroba - rowniez smiertelna a hsv to takie niby nic - extremalnie pieczenie i jazdy - rowniez nieuleczalna. Jedna i druga mozen ie dawac widocznych zmian na ciele hpv wykryc mozna w testach po kilku miesiacach od zakazenia - ok 10 mies..... ja sie nie bzykam bez gumu, stala partnerka, przebadana wole zyc niz sie bujac z hpv czy hsv........... bez sensu ale debili nie malo :) sam wiem ze moi rownolatkowie niby tacy wyksztalceni a lubia bez gumy..... masa ich jest

Gość gość
jakby zarażenie się było takie proste to już dawno gatunek ludzki by wymarł :P ja miałam 15 facetów, gumek używałam czasami - raczej z obawy o ciąże, a nie o choroby i po kilku latach uprawiania seksu okazało się przy badaniach ze jestem absolutnie czysta :P a badana byłam bardzo szczegółowo :P

Gość gość
booosze jaki radosny belkot, ty tego dziecko nie czujesz?? zycie jest ryzykowne, jutro moze ci cegla na leb zleciec przestan p******ic (sorry) bo to i tak nic nowego do tematu przerabianego przez pokolenia nie wniesie chyba, ze sie chcialas pochwalic, ze masz 2 , to sie pochwalilas i juz, wszyscy widzieli

Gość Studentka + 2 m
Patolog twierdzi, że te badania są pewne już dziś .Kiedyś nie były dokładne ale teraz wykrywają wirusa niemal od razu

Gość MorelkaR.
po pierwsze to autorka pyta o sex oralny a ten jezeli chodzi o hiv to niesie jedynie teoretyczne ryzyko dla strony czynnej dla biernej ryzyka nie ma w ogole. Po drugie nie trzeba czekac 3 miechow na wiarygodny wynik bo testy 4 genecji wykonuje sie po 21 dniach od dnia zero i daje wynik niemal pewny. Tazke nie panikowac a myslec.

Gość gość
hahahahahhahhahahhahahahhaha szmata hahahahahahahahhahahahah