Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać żonatego mężczyznę?

Polecane posty

Gość żal serce i d**e ściska
Macie nie po kolei w głowie żeby się tak obnosić z tym, że rozbiłyście małżeństwa.

Gość gość
ścierki j****e jesteście i nic więcej szacunku zero do siebie zatem żal d*pe ściska że taka nikon nie da sobie nasrać na głowę wy k***wki nawet za lat 20scia będziecie nikim i niczym a jedynie workiem na sperme dla zdradzaczy :) o ile za lat 20 ktokolwiek będzie chciał ruszyć takiego śmiecia :)

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmm
"o ile za lat 20 ktokolwiek będzie chciał ruszyć takiego śmiecia" Dokładnie tak się stanie i tylko to jest pocieszające. I niech to będzie już za 10 lat, please!!!

Gość gość
.

mam do was pytanie i prośbę w doradzeniu co mam zrobić?. jestem mężatką od 3 lat a ogólnie 9 lat z tym samym facetem.. nie ukrywam rutyna i brak chęci na sex z mężem! zakochałam się szwagrze (mąż siostry-mojego męża)dla jasności.. szwagier mieszka za granicą a szwagierka w Polsce.. widują się co 3 miesiące.. ona nie chce wyjechać a on ma tam mieszkanie i pracę.. chciałabym się jakoś zbliżyć do szwagra i go poderwać.. ale nie wiem jak bo nie potrafię go wyczuć.. jest bardzo inteligentny i sprawia wrażenie że kocha swoją żonę ale jak się spotkamy wszyscy to widzę jak na mnie patrzy i jak zostajemy sami w pokoju i tylko rozmawiamy to już od razu jego żona wpada jakby wyczuwała coś między nami i wtrąca się w rozmowę.. mój szwagier bardzo lubi mojego męża i tu jest taki problem.. bo pragnę mojego szwagra, śni mi się po nocach itd.. dodam że mój szwagier jest moim ideałem mężczyzny.. jak go zainteresować sobą? jak uwieść??

Gość gość
Dobrze zrozumiałam: chcesz wleźć do łóżka mężowi własnej siostry?

Gość gość
gość 23.57 tępaku którego odpowiedź NIC nie wniosła do tematu przeczytaj DOKŁADNIE i POWOLI trzecią linijkę od góry, najlepiej NA GŁOS i kilka razy to może znajdziesz odpowiedź na nurtujące cię pytanie :D Zgadzam się z którymś postem, że łatwiej poderwać żonatego niż kawalera

Gość gość
dziś odezwała się wściekła qrwa co daje żonatym po kątach :D

Gość gość
a po co chcesz podrywać faceta? szanuj się troche :O

Gość gość
gość dziś gość 23.57 tępaku którego odpowiedź NIC nie wniosła do tematu przeczytaj DOKŁADNIE i POWOLI trzecią linijkę od góry, najlepiej NA GŁOS i kilka razy to może znajdziesz odpowiedź na nurtujące cię pytanie smiech.gif Zgadzam się z którymś postem, że łatwiej poderwać żonatego niż kawalera x Poderwij autorko wypowiedzi wnoszącej coś do tematu KOGOKOLWIEK to może przestaniesz frustrację samotnych niedzielnych poranków odreagowywać na kafeterii ;)

Gość gość
gość dziś dziś odezwała się wściekła qrwa co daje żonatym po kątach smiech.gif odezwał się poniżany wulgarny zdradzany niewychowany babiszon :D po kątach to daje twój stary hahahahha

Gość gość
Poderwij autorko wypowiedzi wnoszącej coś do tematu KOGOKOLWIEK to może przestaniesz frustrację samotnych niedzielnych poranków odreagowywać na kafeterii oczko.gif Nie jestem autorką. Jak można być tak tępym i nie potrafić czytać ze zrozumieniem skoro było napisane wyraźnie SZWAGIERKA i SZWAGIER to jak to mogłaby być jej siostra użyj rozumu zamiast głupio się pytać "czy dobrze rozumiesz" bo żal