Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga92

brak ochoty na sex

Polecane posty

Gość Aga92

Mam taki problem,a mianowicie nie mam ochoty na sex ani na zadne pieszczoty mam chlopaka z ktorym sex jest naprawde boski ale brak checi z mojej strony moglabym sobei tlumaczyc,ze znudzil mi sie czy cos w tym styluu,ale kiedys gdy zobaczylam przystojnego faceta mialam juz motylki w brzuchu teraz nic... nawet nie fantazjuje w myslach jak kiedys.. co moze byc tego przyczyna? ;( ps. nie stosuje pigulek antykoncepcyjnych ani innych metod.

Gość gość
Wiele przyczyn może być ale uważam że główną przyczyną może być to że między wami coś wygasło i nie czujesz do chłopaka tego co kiedyś

Gość Ona2323232323
U mnie problem wygląda podobnie,przynajmniej wczesniej tak było .Jestem w związku juz kilka lat teraz wygląda u mnie sytuacja tak , że ja chce sie z nim kochac a on...jakoś nie pała entuzjazem do tego. Kiedy jestem napalona, podniecona zaczynam wszystko sama ale konczy sie to tak , że to on dochodzi a ja zostaje niezaspokojona. Obawiam sie ze juz mu sie znudziłam, nie ma juz na mnie takiej ochoty jak kiedys po tylu latach razem chyba to normalne aczkolwiek bardzo smutne. Ja jestem niedopieszczona a on sobie nic z tego nie robi. Pomimo moich wyraźnych sygnałów ze chce uprawiać seks i to taki na jaki on ma ochote, dziki, ostry czy spokojny i namietny on nadal nic. A ja stwierdziłam ze nie bede go o to przeciez prosic tak wiec czekam kiedy w koncu cos sie zmieni.