Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten jedyny facet

Zniszczone życie:((((

Polecane posty

Gość ten jedyny facet

Ponad miesiąc temu siedziałem ze znajomym w domu. To był piątkowy wieczór. Graliśmy na komputerze i wypiliśmy piwka. Zadzwonił wtedy dobry kolega z bloku. Spytał się czy nie mam może użyczyć mu jakiejś prezerwatywy(Był od jakiegoś czasu spłukany,a ja kiedyś kupiłem duże pudełko gumek więc mu pożyczałem). Powiedziałem że mam i on powiedział że za 3 min wpadnie odebrać. Naszło mnie przez ten czas żeby jakiś mu głupi żart zrobić. Może też trochę się odegrać. Przypomniało mi się że pewien czas temu ubiegaliśmy się o tą samą dziewczynę i ona go wybrała. Przed jego przyjściem zrobiłem w zapakowanej prezerwatywie dziurkę szpilką. I zatuszowałem dziurę w opakowaniu. Dałem mu ją i właściwie zapomniałem o całej sprawie. Ale niedawno przyszedł do mnie załamany. Powiedział że ta jego panna jest w ciąży. Że zrobiła test niedawno i wyszedł pozytywnie. Nie mógł w to uwierzyć, mówił że zawsze zakładał gumkę i dbał żeby było bezpiecznie. Ja od razu przypomniałem sobie o tamtej sytuacji. Poczułem się beznadziejnie, nie mogłem się do tego przyczynić. Powiedziałem mu że skoro dbał o zabezpieczenie do niczego nie powinno dojść i podsunąłem mu myśl że może ona kogoś innego miała na boku. Podłapał to. Nie ufa jej. A ja czuje się okropnie zdecydowanie przesadziłem robią taki głupi żart. Jak można to naprawić? Dodam że mój kolega ma 16lat jego dziewczyna 15...

Gość gość
moze chrzesnym zostaniesz , aten temat juz to widzialam wiec chlopcze nie p*****l tutaj takich glupot,co nudzi ci sie bo brzydka pogoda? niech rodzice fundnom ci jakies wakacje a nie przed kompem.

Gość gość
zostales namierzony przez policje, twoi rodzice dostana wezwanie razem z toba , cb wezma do domu dziecka a rodzicow do wiezienia

Gość Z pozoru brzydka
zniszczyłes życie koledze,czasem takie głupie żarty prowadzą do tragedii albo utraty zdrowia drugiego człowieka,miej odwage poniesc konskewencje tego ,,zartu"i przyznaj sie do winy,nie dosyć ze dałes mu uszkodzona prezerwatywe i zrobiles to swiadomie,to teraz podkopales zaufanie jakim darzył tą dziewczyne i wlales w jego serce niepokoj,doprowadziles do zburzenia relacji miedzy nimi,tacy jak ty powinni siedziec w wiezieniu

Gość gość
bezdenna głupota