Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16letnia córka i 20letni chłopak

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie? Duża różnica wieku?

Gość chodzimutylkoosex
20 letniemu chlopakowi chodzi tylko o jedno a Twoja corka nawet 18 lat nie ma, jestem przeciw

Gość gość
Roznica wieku jest niewielka ale gdyby miala 20 a on 24... Ja martwilabym sie gdyby moja 16 letnia corka spotykala sie z 20 latkiem ze wzgledu na jego potrzeby seksualne

Gość gość
poznałam tego chłopaka i jest bardzo inteligentny nie wydaje mi sie zeby chodzilo mu tylko o sex, chociaz nigdy nic nie wiadomo i nie wiem czy pozwalac sie jej z nim spotykac...

Gość gość
KUP GUMKI :D

Gość jaghurt natural
zabronić nie możesz. moje przyjaciółki jak miały 16lat to umawiały się z 20latkami. seksu z tego nie było. ja jak miałam 17związałam się i jestem do dziś w tym związku.

Gość maaniek1975
A o czym 16letnia dziewczynka może rozmawiać z 20letnim już PRAWIE mężczyzną. Takim to tylko 1 w głowie

Gość z mazowsza jesytem oo
będą Cię tu straszyć. córka na bank ma swój rozum. jeśli oboje są inteligentni temat do rozmowy się znajdzie. 16latka umie już o paru rzeczach decydować .

Gość gość
CO WY WSZYSCY MACIE Z TYM SEXEM?

Gość gość
duża to raczej nie tylko mentalnie może być cholera wie jaki ma charakter ten chłopak jaki ma Twoja córka

Gość gość
Moja córka zapoznała go na weselu to chyba jej pierwsza taka 'milosc'.Przez cały wieczór rozmawiali miałam okazję też porozmawiać z tym chłopakiem i jest bardzo miły poważnie. Ale moja córka jest tzw. głupią zwyczajna nastolatką, nie słucha się,chodzi na imprezy , pyskuje itp. A u niego to nawet słowa przeklenstwa nie ma (z jego mama rozmawialam chwalila go) zreeszto to widac w jego zachowaniu i strasznie mnie to dziwi co taka nastoletnia dziewczyna w ktorej w glowie tylko imprezy i psiapsioly od niego chce

Gość gość
Skoro nie widzisz problemy i wystepuja w tym przypadku same superlatywy to po co piszesz?

Gość maaniek1975
i co będą ze sobą i on będzie czekać 2 lata żeby ją bzyknąć? ??jaka ty głupia jesteś............................

Gość gość
taki wiek że się imprezuje. ale może przy 20latku się zachłysnąć tym, ale potem szybciej dorosnąć...

Gość gość
moze jako 20 latek sie wypowiem: przeciez on ja bankowo bedzie r****c, no bo po co mu dziewczyna?