Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuunny soft eco

pomóżmy bezdomnej Perełce!!! :(

Polecane posty

Gość buuunny soft eco

kochani,wierze ze sa tu dobrzu ludzie :classic_cool: i nie maja co zrobic z pieniedzmi... potrzbujemy 50 tys zloych na protezkę dla bezdomnej suczki ktora wpadla pod samchod i miala zmaizdzone łapki. :( Fundacja Centaurus (?) zbiera pieniazki na ten szczytny i szlachetny cel... Perelkę skrzywdzili ludzie,zostawili,porzucili...w jej stanie chcieli ją uspic. a ta biedota cala w bólu i krwi chciala za nimi jeszcze pobiec na tych zmiadzonych nogach :( wiem ze to sie wydaje kupa kasy...ale jak kazdy w was da 2 zlote dzisiaj i 2 zl jutro to napewno uzbiera sie pokazna kwaota... numery konta i dane chetnie wam udostępnie...

Gość gość
a to nie jest oszustwo?kazdy moze dac podobne ogloszenie daj mi dowody jak dasz dowody to dam kase

Gość buuunny soft eco
tez mi sie tak wydawalo...dostalaam majl od nich-potrzbuują 50 tys zl :O mysle ze to mozesz sprawdzic...zaraz dam linka. strasznie duzo to jest kasy...ale zwierzęta sa tego warte,tymabrdziej skrzywdozne przez czlowieka....jak nie my to kto.

Gość wkurwiony dzieciak
K***a Perły to bym sie napil.... Ej, a ile forsy mi zaplacicie jak zrezygnuje jutro ze zrobienia rosolu z kuraka, zmniejszajac tym samym popyt na 1 jednego zabitego kuraka, a to niemal tyle co uratowanie jednemu zwierzakowi ktory ma prawie tyle samo neuronow co kundel zycia... cio?

Gość buuunny soft eco
F U N D A C J A C E N T A U R U S Organizacja Pożytku Publicznego KRS 0000257551 siedziba: ul. Borelowskiego 53/2, 51-678 Wrocław Tel: 518 569 487 Tel: 518 569 488 PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350 psy@centaurus kropka org kropka pl www kropka centaurus kropka org kropka pl (9 tys funtow operacja w Londynie.) albo sms za 5 zl "PSY" na 74567

Gość buuunny soft eco
2 letnia żolta suńka o uroczych,kochajacych,ale cierpiacych oczach... facet ja zaniósl powypadku -w kartonie do weteryanrza...ale kazał uspic... weterynarz go namoiwl zeby sie zrzekl psa i oddal go organizjacji Centaurus... zgodzil sie,odjechał...a ta zmasakrowana ,zakrwaiona psina chciala za nim pobiec... ludzie to potwory!!!!!!

Gość gość
50tys na psa w życiu już lepiej kupić proteze jakiemuś dorosłemu inwalidzie który czeka w kolejce 30lat na nfz

Gość gość
a psa uśpić

Gość gość
a nie można wziąc od innego pieska a raczej dwóch po jednej łapce i jej pszyszyć? byłoby taniej bez przesady 50 tyś to jak dla pieska zbyt dużo. wolę dać na operację dziecka. p**********o niektórych już

Gość reerrfdfgfg
50 tys zł na psa? to juz naprawde lepiej uspić, sorry.... ile zwierząt ginie w rzeźniach, które wpieprzacie, a teraz udajecie takich obroncow zwierzat, chore!!!

Gość gość
Kocham zwierzęta, mam w domu owczarka niemieckiego ,ale gdyby moja sunia miała wypadek i miałabym wydać 50tys zł na ratowanie jej to niestety też zmuszona byłabym ją uśpić, co nie znaczy ,że jestem potworem po prostu nie stać mnie na to.

Gość wkurwiony dzieciak
Mialem 8 lat i przejzalem na oczy, jak moja kotka za ktora niemal plakalem siedzac w szkole, bawila sie mysza, powoli tak zeby jej nie zabic i zeby na dluzej starczyla. . . Pozwolilem jej to robic az do konca, mimo ze zupelnie mi sie to nie podobalo, bo takie jest prawo natury.... koty to potwory!!!

Gość buuunny soft eco
ale nie musisz sam wykaldac te 50 tys z wlasnej kieszeni!!! nikt tego nie wymaga .... wstarczy ze kazdy da 50 zl..jak żydzisz to daj 5. i nie piertol ze to tylko pies.,lepiej dac dla czlowieka... LUDZIE MOGĄ SE SAMI ZAPLACIC,LUDZIE MAJA nfz ,ludzie maja znajomych,zbiorki ,rodzine,opieke,pomoc,PCK,tv,.....a pies???komu on jest winny?to jego skrzywdzil czlowiek i to 2 razy. o naszym czlowieczenstwie swiadczy nas stosunek do zwierząt... (amerykanie nie takie rzeczy robią dla psow...,ale my??? poalcy to ciemnogrod ktory trzyma psy na lancuchu,alebo wywala niepotrzbne psy na zbity pysk)...

Gość gość
jest tego warta...bo chciała pobiec za nim..na tych łapkach:(

Gość reerrfdfgfg
za 5 zl to mogę miec kg bananow, wiec nie , nie dam bo ciezko na to pracuję. Poza tym ile zwierząt ginie w rzeźniach i jakos nikt sie o nie nie martwi. A swinia jest podobna madrzejsza od psa.

Gość psycholożżżkaaaa.,29
ty kurfa bananowcu zebys mial srake po tych banach...zeby cie przekrecilo po nich.