Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykomunista

Moja reforma administracyjna - miliardowe oszczędności na bandzie urzędasów!

Polecane posty

Gość Antykomunista

W ciągu 3 godzin po zbadaniu map i danych statystycznych (chodzi mi o wielkość miast, odległości między nimi) sporządziłem mapę, która zmniejsza liczbę powiatów ziemskich o 62 (20%) i powiatów grodzkich o 20 (30%). Nie znam regionalnych relacji w gminach w całym kraju, ale u mnie na Pomorzu bez problemu można usunąć 20 gmin wiejskich (czyli 25%)

Gość gość
o ile wiadomo, to nie jesteś z pomorza, tylko z północno-wschodniej części Polski.

Gość gość
tak, najlepiej zwolnic urzedasow, zeby nie mieli pracy I byli bezrobotni. faktycznie rozwiazanie jak sie patrzy. godne anty-mysliciela :P

Gość Antykomunista
Lepiej ich karmić z podatków ludzi, którzy ciężko pracują? Armię urzędników trzeba ograniczać!

Gość fajnie,
ja beda na bezrobociu, to tez ich bedziesz karmil z podatkow innych ludzi, a jak sobie znajda inna prace, to zabiora ja komus innemu, I ten ktos bedzie na bezrobociu. jest za duzo ludzi, za malo miejsc pracy teraz w tym kryzysowym okresie, wiec zwilnieniami zadnych udow sie nie doczekasz.

Gość gość
Ale zeby zwolnic urzedasow najpierw trzeba zmniejszyc biurokracje,no chyba ze lubisz stac w kolejkach