Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PierwszaCiąża24

Ciąża a bóle

Polecane posty

Gość PierwszaCiąża24

Jakiś tydzień temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie z czego się cieszę :) powtórzyłam wczoraj i te same 2kreski, z tego co wychodzi to jakiś 5 tydzień licząc od ostatniego okresu.Jeszcze nie byłam u ginekologa.Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie.Z tym że zaczynam się martwić cały czas bolą jajniki raz jeden raz drugi chociaż prawy bardziej czy to normalne?Czy przyśpieszyć wizytę?

Gość Lilou_28
Generalnie bole brzucha w poczatkowej ciazy sa bardzo czeste ale jesli cos Cie niepokoi biegnij do lekarza.Mnie w pierwszej ciazy bardzo bolal dol brzucha i ciaze stracilam w 6tyg. W drugiej ciazy mniej bolalo i wlasnie lezy obok mnie moja 3tygodniowa coreczka. Ja Ci w ogole radze w ciazy stosowac zasade lepiej o jeden raz za duzo niz o jeden za malo sprawdzic co sie dzieje. Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Gość PierwszaCiąża24
Właśnie w pierwszej ciąży wszystko jest nowe i nic nie wiadomo właściwie :P Tylko właśnie to mnie zastanawia czy ten ból jajników jest normalny bo że podbrzusze boli to słyszałam ale jajniki i to cały czas prawie....

Gość trterttryrty
lekki bol jajnikow i podbrzusza jest normalny bo 'rozciaga' Ci sie wszystko w srodku..