Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusek11

Jaki skuteczny preparat na komary ??

Polecane posty

Gość krokusek11

szukam jakiegos sprayu ktory bylby skuteczny i przede wszystkich dla kobiet w CIAZY! slyszalam, ze z chicco jest skuteczny i napisane jest na nim wyraznie ze jest przeznaczony dla dzieci i kobiet w ciazy, a na tym ni zalezy.. nie chce probowac jakichs, ktore moga byc skuteczne ale jednoczesnie moga zaszkodzic...

Gość gość
dobrze doradzą Ci panie aptece... ja ostatnio kupiłam z ziaji dla syna,dla kobiet w ciąży tez może jest dobry. Najpewniej zapytaj w aptece.

Gość gość
a gryzą cię ,bo ja jak byłam w ciąży byliśmy miesiąc na domku ,mój syn i mąż dosłownie cali byli pogryzieni od komarów ,meszek mimo psikania się ja się nie psikałam niczym ,opaski nie miałam a mnie dosłownie ani jeden nie użarł ,kiedy normalnie jestem cała pożarta od głowy po pięty ,mąż się śmiał że chyba wydzielam jakiś zapach ,że omijają mnie z daleka wszelkie robale . Może opaskę na rękę są skuteczne i bezpieczne ,ja nie psikam się nigdy niczym bo nie lubię zapachu ale opaskę w tym roku sobie kupiłam i ok przyjechałam z lasu cała ,możesz też kupić z ziajki one są dla niemowlaków ,albo inny preparat dla dzieci ,powinien być bezpieczny dla kobiet w ciąży ,również .

Gość gość
olejek waniliowy!

no wlasnie mnie tną bardziej niz zwykle!! Co do pań w aptece to mam zle wspominam bo zawsze jak cos pytam to daja to, co popularne i drogie...;// dlatego wlasnie pytalam o ten preparat chicco, czy ktoras z was moze miala i wyprobowala czy rzeczywiscie dziala..

ja znam i polecam, powiem więcej, cała seria przeciw komarom z chicco dziala, nie tylko ten roll-on. Co prawda nie wiem jak to jest z tymi azjatyckimi komarami tygrysimi (sadzac po roznych reklamach jest to teraz modne;p ), ale na nasze polskie jak najbardziej:)

dziekuje Tobie bardzo za opinie:) mysle ze nie ma na co czekac, bo w nastepnym tygodniu wyjezdzam na pare dni na wies i tam to dopiero beda mnie atakowac. Zatem dam tez wam znac czy sie sprawdzi ten preparat:)

Gość _Olka_Fasolka_
Polecam z wyciągiem z Lawendy nazywa sie Antykomar z olejkiem geranium lub lawendy producent Herbapol Kraków

Gość gość
Miałam Orinoko z apteki - nie działa. Miała Cico - ale taki na ultradźwięki, na baterie - nei działa. Jedyne co działało to chować się wieczorem do domu, a w mieszkaniu siatki w oknac

Gość gość
Osobiście używam spray mugga strong z zawartością środka deet 50%, ale dla kobiet w ciąży bardziej bym polecała coś łagodniejszego. Nawet coś co jest przeznaczone dla dzieci.

Gość att

Nie wiem jakie macie doświadczenia z kleszczami czy komarami, na pewno sporo różnych propozycji preparatów próbowaliście. Ja również i szczerze mówiąc różnie to wygląda jeśli chodzi o skuteczność. Nie tak dawno miałem okazję spróbować Kleszcz STOP, wiele osób zachwala ten preparat, możecie też spróbować może się u Was dobrze sprawdzi.