Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagraniczne wakacje nad morzem,za te same pieniądze co w Polsce nad morzem?

Polecane posty

Gość gość

Skąd to bierzecie? Ja nad Polskim morzem rok temu wydałam ok3-4tys,na zagraniczne musiałabym mieć 10tys. Chociaż niektórzy twierdzą że można z promocji all unclusive za 4 tys........ jakim cudem?

Gość gość
ja za 2400 mam 2 tyg wszystkow cenie hotel 3 gwiazdki egipt zadna tam wielka sprawa klasik co roku

Gość gość
2400zł na ile osób? Ja mam męża i córkę. A który miesiąc? Jakoś wierzyć mi się nie chce.

Gość gość
Jak jedziesz do hotelu i szukasz tylko w biurach podróży to nie dziwne, ze takie ceny Ci wychodzą. Spokojnie za około 7 dni pobytu w Chorwacji można zapłacić 3000

Gość nie znam ortografii
Hiszpania, pogoda gwarantowana, 2000zł za osobę z jedzeniem. Wylot z Gdańska. Chorwacja autem taniej, ale można nie trafić z pogodą, chyba że jedziecie na samo południe kraju (polecam Split :) miód malina) Można trafić na perełki do Tunezji :) często są tanie wyloty i pobyty właśnie tam. A polskie morze, jeśli ktoś lubi, to niech jeździ. Dla mnie to tragedia, bo ceny są bardzo wysokie, pogoda w kratkę i pełno cwaniaków - właścicieli noclegów, którzy koszą turystę na czym się da. Polecam poszukać czegoś ciekawego za granicą. Często są promocje, że za dziecko płaci się pół ceny :)

Gość gość
wiele zalezy jak te wczasy zagranicą mają wyglądać, wczasy autokarem po Europie to z wyżywieniem nie rzadko 500-700zł od osoby, samolotem zwykle min 1300, a all koło 2200, ale ja np. zorganizowałam sama wczasy w Bułgarii samolotem, z apartamentem na tydzień i wyszło z jedzeniem ok 3300- na 4 os. więc da się :)