Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila909090

Potrzebuje rady co do diety

Polecane posty

Gość mila909090

Witam, mam 165cm wzrostu i ważę aż 75 kg!!!! Bardzo pilnie bo w 1,5 miesiąca chciałabym choć 10 kg mnie ważyć...wiem, że będzie trudno. Wszyscy są na dukanie ale ja boje się konsekwencji tej diety. Czy jeśli ogranicze jedzenie do minimum + ćwiczenia i zero słodyczy, Waszym zdaniem mam możliwość osiągnąć cel??

Gość gość
myślę że tak, bo w pierwszym miesiącu schodzi woda i generalnie wszystko szybciej, mi zeszło przez miesiac 9 kg aż ! a później już powolutku po 3 na miesiąc mniej więcej. tylko ćwicz..

Gość Pola@
a co robilas, ze az 9kilo zeszlo ci w miesiac? Ja schodze ze 100 i nie wiem jak bede chudnac :-( oby szybko.

Gość mila909090
Przyłączam się do pytania powyżej

Gość gość
startowałam z wagą 70 kg przy wzroście 160 cm, czyli można powiedzieć, że podobne parametry jak Ty. I odpowiadając na Twoje pytanie - pierwszy miesiąc - zmieniłam zupełnie nawyki żywieniowe, odrzuciłam śmieciowe zarcie czyli chipsy które uwielbiałam, dużo wody, herbatka na odchudzanie - na pewno cudów nie zdziała ale przy diecie pewnie coś pomoże. Chodziłam na siłownię 3-4 razy w tygodniu, a tam głównie bieżnia bo nie jestem specem w innych ćwiczeniach. Pieczywa prawie wcale nie jadłam, dopiero później zaczęłam wprowadzać żytnie. Generalnie zmieniłam bardzo styl odżywiania, nie wiem jak Ty się odżywiasz ale ja jadłam dużo i późno. I zleciało samo...a później tak jak mówię, już spokojnie i powoli. W efekcie jestem już 17 kg lżejsza

Gość Olcia Dubicka
Nie ma znaczenia ograniczenie jedzenia bo to nie o ilość jedzenia chodzi a o jakość. Jeśli masz dobrze dobrane posiłki to i nawet bardzo duży posiłek działa wspomagająco odchudzająco niż bardzo maluśki ale bez wartości. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.