Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na wakacje na dolnym śląsku

Polecane posty

Gość gość

prosze o dobre namiary na wakcje na dolnym sląsku dla rodziny z dwójką dzieci

Gość gość
szukamy mijesca na wakacje na dolnym ślasku, byłam juz na mazurach, w órach, nad morzem, teraz chielibysmy zwiedzić i odpocząc na dolnym ślasku czy ktos ma jakies sprawdzone namiary. Nie mam jeszcze wybranego mijesca

Gość gość
Na Dolnym śl. gdziekolwiek będziesz miała nocleg to codziennie zwiedzisz co innego bo tam wszystko w kupie z Kotliny kłodzkiej masz blisko Kłodzko-twierdza,Złoty Stok-kopalnia złota,w góry stołowe, Wambierzyce, Polanica,Kudowa,Bardo śl. - spływ rzeką itd,itd,itd.

Gość gość
polecam rynek w Lubinie hahhaaaa, atrakcja

Gość gość
własnie nie mam noclegu jeszcze nigdzie narazie szukam gdzie by tu jechac i co zoabczyc

Gość gość
w Lubinie to nad Smrodke mozna isc :P no,a na powaznie,to dla rodzinki polecam Boszkowo, jeszcze jest jedno ladne,duze jezioro,ale wyleciala mi nazwa z glowy tego miasteczka. W ostatecznosci,to Spalona,ale to juz bez dzieci.

Gość gość
nie warto szukać tam noclegu na cały pobyt, ale się przenosić. Tam jest tyle do zobaczenia, że z jednego miejsca trudno. Wrocław, Legnica, Jelenia Góra, Jawor, Świdnica, Strzegom, Zamek Czocha, Książ, Srebrna Góra, kompleks Włodarz, Złoty Stok, Kowary i kopalnia uranu, Bolesławiec, Złotoryja, szlak wygasłych wulkanów, Lubiąż, Bardo, Kłodzko i wiele, wiele innych ciekawych i pięknych miejsc. Może poszukajcie kilku noclegów w newralgicznych miejscach, skąd w promieniu 50-60 km będziecie zwiedzać i potem następne . Może jakaś agroturystyka, jeśli hotele za drogie

Gość gość

Jest bardzo fajny pensjonat w Świeradowie, chodzi mi o Zapiecek (ich strona:pensjonatzapiecek.pl ). Ostatnio spędziliśmy tutaj z dziewczyną romantyczny weekend z okazji naszej drugiej rocznicy 🙂 Jest Spa, jest dużo tras do romantycznych spacerów, pokoje eleganckie, smaczne jedzenie, dobry dojazd z każdej strony tak naprawdę.